Najskuplji delovi tela svetskog šoubiznisa!

Najskuplji delovi tela svetskog šoubiznisa!

Autor: | 27/05/2016

0


Možda nekome na prvi pogled izgleda kao suluda ideja, ali poznate ličnosti često osiguravaju različite delove svog tela. Obično je to nešto po čemu su poznati, a evo koje zvezde su zaista preterale...

1. Majli Sajrus – njen jezik vredi milion dolara

Verovatno i nije iznenađenje da je mlada pevačica odlučila da osigura svoj jezik jer je postala poznata po plaženju u javnosti. Nekima simpatično, a drugima iritantno, ali istina je da Majlin jezik nekada dobija više pažnje od nje, pa osiguranje nije tako loša ideja.

2. Rijana – njene noge su procenjene na milion dolara

Lepotica sa Barbadosa je očigledno veoma ponosna na svoje duge preplanule noge, jer je odlučila da svaku od njih osigura na sumu od 500.000 dolara... ili je to sada već postala stvar prestiža?

3. Tom Džouns – dlake na grudima mu vrede sedam miliona dolara

Navodno je poznati pevač osigurao svoje dlake na grudima 2008. godine na ovu suludu cifru. Nismo sigurni šta tačno pokriva osiguranje i šta bi se dogodilo kada bi Tom Džouns obrijao grudi?

4. Danijel Krejg – osigurao je svoje telo na 9,5 miliona dolara

Britanski glumac koji je najpoznatiji po ulozi Bonda u čuvenoj franšizi navodno je osigurao celo telo na sumu od 9,5 miliona dolara. Zbog činjenice da je sam radio većinu opasnih scena, možda ovaj potez i nije tako sulud kako izgleda.


5. Dženifer Lopez – njena čuvena pozadina vredi 27 miliona dolara

Pevačica je dobila brojna priznanja za svoje neverovatno telo, posebno kada je u pitanju njena zadnjica. Zbog toga i nije čudno da je odlučila da je osigura na 27 miliona dolara, što je šest miliona više od osiguranja za zadnjicu Kim Kardašijan i čak 22 miliona više od onog za pozadinu Kajli Minog.

6. Džulija Roberts – osmeh od 30 miliona dolara

Lepa glumica je poznata po plodnoj glumačkoj karijeri, ali i po karakterističnom osmehu, zbog čega ga je osigurala na 30 miliona.


7. Dejvid Bekam – njegovi najboljii delovi vrede 195 miliona dolara

Nisu žene jedine koje osiguravaju svoje noge na basnoslovne sume. Poznati fudbaler je navodno tražio zaštitu za svoje noge i osigurao ih je na sumu od 195 dolara. To osiguranje pokriva i druge delove tela, uključujući lice.

8. Maraja Keri – noge od milijardu dolara

Pop diva je odlučila da su njene noge podjednako vredne kao i njen glas i osigurala ih je na neverovatnu sumu od milijardu dolara 2006. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty/Splash, Instagram hellomagazin
Tagovi: holivud

Pročitajte još

Najnovije vesti