Oglasile se i bivše partnerke Džonija Depa i evo šta kažu na optužbe Amber Herd

Oglasile se i bivše partnerke Džonija Depa i evo šta kažu na optužbe Amber Herd

Autor: | 29/05/2016

0

Nakon što je glumica Amber Herd optužila Džonija Depa za porodično nasilje, oglasile su se i njegove bivše partnerke.

Nakon samo 15 meseci braka, američki glumac Džoni Dep rastaje se od Amber Herd zbog "nepomirljivih razlika". Herd je zatražila na sudu da se Depu odredi zabrana pristupa. Takođe, pojavila se izudarana, optuživši Depa za nasilje u porodici i zloupotrebu droga.

Sada je odlučila da progovori Depova prva supruga, šminkerka Lori En Alison. Njih dvoje su u braku bili od 1983. do 1985., a Alison se poverila prijateljima rekavši da ne veruje u te optužbe. Dep nikada nije bio nasilan tokom njihove veze, nikad nije ni povisio glas, saznaje TMZ.

Ona Depa naziva "blagom osobom" koja je nežna i prema životinjama. Dok su bili u braku imali su psa, a Dep je voleo psa više nego neki roditelji decu. Njih dvoje su još uvek prijatelji, a zadnji put su se čuli prošle nedelje nakon što je Depu preminula majka.

Oglasila se i Depova bivša žena Vanesa Paradi, s kojom je bio u vezi od 1998. do 2012., i sa kojim ima dvoje dece. Paradi tvrdi da su tvrdnje Amber Herd "nečuvene".

- Koliko dugo godina poznajem Džonija, nikada nije bio fizički nasilan prema meni, i to ne izgleda kao čovek s kojim sam živela prelepih 14 godina - napisala je u pismu koje je objavio TMZ.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti