Oni su bili bogati i pre nego što su postali slavni

Oni su bili bogati i pre nego što su postali slavni

Autor: | 29/05/2016

0


Često od velikih svetskih zvezda slušamo tužne ispovesti o tome kako im je život bio jako težak pre nego što su se proslavili. Većina potiče iz sasvim običnih porodica i srednjeg društvenog sloja, a nije mali ni broj čuvenih glumaca i muzičara koji su jedva sastavljali kraj sa krajem, posebno u ranom detinjstvu.

No, u svetu slavnih postoje i oni koji nikad nisu morali da se bore s nemaštinom. Jednostavno, bogati su otkako znaju za sebe, i još od pelena kroz njihov život teku samo med i mleko.


Arijana Grande je rano počela da zarađuje za džeparac, iako joj to uopšte nije bilo potrebno jer je njen otac Edvard jedan od direktora veoma uspešne dizajnerske kompanije.

I Majli Sajrus, nekad popularna kao Hana Montana, oduvek je bila imućna. U njenom slučaju, novac i prerano stečena slava na neki način jesu uzeli i dušu i danak. Majlin otac je popularni kantri pevač Bili Rej Sajrus.

Roditelji Eda Širana su poznati umetnici. Tata Džon je profesor i kustos u muzeju, dok mama Imodžin već godinama dizajnira skupoceni nakit.

Adam Levin, frontmen benda „Maroon 5“, takođe nije morao da brine za svoju budućnost. Njegov otac je uspešan biznismen, a kolege iz grupe upoznao je dok je pohađao elitnu srednju školu u koju ne može da se upiše svako dete.

Tejlor Svift je jedna od onih prebogatih američkih devojaka koje potiču sa rančeva. I njen otac je vrlo sposoban i imućan poslovni čovek, koji je investirao veliku svotu novca u karijeru danas velike svetske muzičke zvezde.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty/Splash
Tagovi: holivud

Najnovije vesti