Amber Herd će iz braka sa Džonijem Depom izaći možda mnogo bogatija

Amber Herd će iz braka sa Džonijem Depom izaći možda mnogo bogatija

Autor: | 30/05/2016

0


Amber Herd će se, nagoveštavaju neki američki tabloidi, obogatiti od razvoda sa Džonijem Depom.

Donedavno jedan omiljenih holivudskih parova nema potpisan predbračni ugovor, pa u tome leži mogućnost da njihova zajednička imovina bude podeljena popola.

Džoni je za 15 meseci, koliko je proveo u braku sa Amber, zaradio oko 61 milion dolara, dok je Herdov zaradila "samo" 383.000 dolara.

Slavni glumac će stoga, kada se oduzmu svi troškovi, morati da isplati Amber oko 20 miliona američkih dolara, tvrde pravni eksperti.

Ove procene pojavile su se nakon što se Herdova u sudu pojavila sa modricama na licu i javno rekla da ju je Dep tukao i gađao telefonom.

Amber je odlučila da sve javno ispriča, nakon što su Džonijevi advokati odbili njene zahteve, a to su: mesečna alimentacija u iznosu od 50.000 dolara, plaćanje sudskih troškova koji iznose oko 125.000 dolara, zatim njihov penthaus u Los Anđelesu, automobil "rendž rover" i starateljstvo nad kućnim ljubimcima.

Pre nego što su se ovi navodi pojavili u medijima, glumac je preko portparola poručio da neće reagovati na laži i glasine koji će se pojavljivati u medijima.

Povodom tvrdnji da je Džoni Dep prebio Herdovu, oglasila se i glumčeva bivša žena i majka njegove dece Vanesa Paradi, tvrdeći da on nikada ne bi digao ruku na ženu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još