Koji kilogram više bi im dobro došao

Koji kilogram više bi im dobro došao

Autor: | 30/05/2016

0

Retko kad su pripadnice lepšeg pola u potpunosti zadovoljne sobom, čak i kada su svesne činjenice da su prelepe i da svi pred njima padaju na kolena. A trend mršavosti jedan je od začaranih krugova u koji bez razmišljanja upadaju žene 21. veka, bilo da su filmske zvezde, poslovne žene, profesorke ili domaćice. Mi ćemo se pozabaviti onim prvim.

Upoznali smo ih kao zdrave osobe sa raskošnim oblinama, ali, kada je sve to što im je davalo draž počelo da se topi, propisno smo se zabrinuli za njihovo zdravlje. Pored toga, s kilogramima se istopio i ideal lepote.

Drastično mršava Anđelina Džoli već godinama nas muči nagađanjima da li je zaista ozbiljno bolesna ili ima problem sa anoreksijom. Bliski izvori tvrde da je glumica u depresiji, da mnogo radi i malo misli na sebe, a svet se šokirao kada je pre samo mesec dana objavljeno da nema ni 35 kilograma.

Rene Zelveger, simpatična Bridžit Džons, izgubila je mnogo od svog šarma posle brojnih estetskih zahvata. Međutim, oskarovka nas ubeđuje da se nije podvrgla nikakvim korekcijama, već da je samo smršala. Šta god da je istina, manjak kilograma joj ne stoji tako slatko kao onaj višak na koji smo navikli.

Nakon ljubavnog brodoloma s mlađanim Eštonom Kučerom, Demi Mur je postala – kost i koža. A setimo se samo kako je u "Striptizu" ponosno isticala svoje obline dok se uvijala oko šipke u noćnom klubu…

Deniz Ričards, seks bomba s kraja devedesetih i bivša supruga Čarlija Šina, takođe je nedavno iznenadila svet kada su američki tabloidi objavili njene fotografije s plaže. Toliko je smršala, da su se mnogi zapitali da li je ipak zaradila virus od Šina.

Pre samo nekoliko godina glumica Ema Stoun, tada sveže lice velikog ekrana, bila je idealan primer zdravog izgleda i načina života, ali je sa svakim novim letom postajala sve tanja i mršavija. Nedavno je rekla da je morala da skine kilograme zbog uloge, međutim, nije se potrudila da ih vrati kada je snimanje privedeno kraju.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash
Tagovi: Dijeta holivud

Najnovije vesti