Britanci izabrali najlepše žene fudbalera, a među njima je naravno i naša Ana!

Britanci izabrali najlepše žene fudbalera, a među njima je naravno i naša Ana!

Autor: | 31/05/2016

0


Bliži se početak Evropskog prvenstva u fudbalu, koje će sledeće nedelje okupiti najbolje reprezentacije starog kontinenta, ali i lepše polovine slavnih fudbalera.

Britanski portal Dejli Mejl napravio je listu najatraktivnijih žena i devojaka fudbalera koje će učestvovati na ovom šampionatu, a među njima je i jedna Srpkinja.


Naravno, radi se o Ani Ivanović, koja će pružati podršku svom vereniku, nemačkom reprezentativcu Bastijanu Švajnštajgeru, sa kojim ovog leta treba da izgovori sudbonosno "da".

Njih dvoje u vezi su od septembra 2014, a javno su potvrdili da su zajedno prošle godine. S obzirom da Bastijan, kad god mu to raspored dovoli, podržava svoju dragu sa tribina na njenim turnirima, sigurno je da će se i Ana pojaviti na jednoj od utakmica i da će navijati za Nemačku, kad već Srbija nije uspela da se kvalifikuje.

Osim prelepe Ane tu su još brojne lepotice a mi izdvajamo neke od njih.

Viki Varga
Rakel i Ivan
Rakel Mauri

Poput Viki Varge, supruge Gracijana Pelea, Rakel Mauri koja je u vezi sa hrvatskim fudbalerom iz Barselone Ivanom Rakitićem, zatim neizostavna Pikeova Šakira, Sara Karbonero koja čini bolju polovinu uz svog dragog Ikera Kasiljasa, Noemi Hapart žena Janika Karaska, Pilar Rubio, supruga Serhija Ramosa...

Noemi Harpart
Pilar Rubio
Sara Karbonero

Uživajte.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty, Instagram hellomagazin
Tagovi: žene fudbalera