Sad je jasno zašto Kloi žuri sa razvodom

Sad je jasno zašto Kloi žuri sa razvodom

Autor: | 01/06/2016

0


Sada je jasnije zašto je Kloi Kardašijan požuruje razvod od problematičnog košarkaša Lamara Odoma.

Prošle nedelje, jedna od slavnih sestara Kardašijan je po drugi je put predala papire za razvod od supruga Lamara, nakon što je ponovno viđen kako pije u jednom baru, uprkos tome da je zbog pića i droge, zamalo izgubio život prošloga oktobra, kada je nađen na podu jednog bordela.


Klo je po pravilu birala samo pogrešne muškarce, od repera Frenča Montane, koji je jednom prilikom izjavio kako je s njom samo radi slave do košarkaša Džejmsa Hardena, koji ju je navodno varao.

No, čini se kako je Kloi ponovno sretna i zaljubljena, i to u još jednog slavnog tipa, 23-godišnjeg igrača američkog fudbala, Odela Bekama juniora, koji je od nje mlađi čak 8 godina.

Par je nedavno uhvaćen kako se grli na zabavi slavnog pevača Drejka, a zajedno su proslavili i rođendan Skota Disika, bivšeg partnera njene sestre Kourtney, s kojim ona ima troje dece.

Kako prenosi MediaTakeOut, par se tajno viđa već nekoliko meseci, a sudeći prema slikama sa zabave, izgledaju jako sretno.

Mlađani Odel, zvezda je ragbija, blizak prijatelj repera Tige, koji je ujedno bivši dečko Kajli Džener, a GQ ga je nedavno proglasio i jednim od najbolje odevenih muškaraca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash, Promo