Glumci koji su opijanjem razbijali tremu na snimanju

Glumci koji su opijanjem razbijali tremu na snimanju

Autor: | 01/06/2016

0


Glumce bije glas kako vole da popiju koju. Izuzetak nisu ni oni u Holivudu. Međutim, ovog puta vam predstavljamo one koji su posegli za alkoholom zbog treme i škakljivih scena.

Margot Robi na snimanju filma "Vuk sa Vol strita"

Mnoge žene sanjaju o zagrljaju zavodnika Leonarda Dikaprija, no za zanosnu Margot Robi scene seksa s poznatim glumcem predstavljale su prave muke. Kako bi uspela da snimiti prvu scenu seksa sa Leom, morala je da popije tri čašice tekile u 9 ujutro, što je i sama kasnije priznala medijima.

Mila Kunis i Natalie Portman na snimanju filma "Black Swan"

U ovom napetom filmu dve slavne lepotice glume opake suparnice, ali i ljubavnice. Direktor filma, Daren Aronofski novinarima je svojevremeno otkrio kako su devojke pre sceni seksa pile tekilu jer su bile jako nervozne.
Natali Portman kasnije je demantovala njegovu izjavu tvrdeći da je to potpuna besmislica.

Nicolas Kejdž na snimanju filma "Napuštajući Las Vegas"

Slavni glumac u ovom filmu glumi samodestruktivnog pijanca, za što je dobio i Oskara. Kejdž se potpuno posvetio ovoj ulozi pa je znao i da se napije i pre početka snimanja, a zatim proučava vlastite pokrete i način govora u pijanom stanju.

Niv Kembel, Met Dilon i Deniz Ričards u filmu "Wild Things"


Ovaj erotski triler iz 1998. godine pun je scena seksa i nasilja, a scena po kojoj ga svi pamte je ona u kojoj se Deniz i Neve upuštaju u trojku. U filmu Neve Campbell žustro poteže iz boce šampanjca, a svedoci sa snimanja otkrili su kako se svo troje glumaca moralo napiti sa ciljem opuštanja i snimanja ove provokativne scene.

Šia Lebuf na snimanju filma "Lawless"

Kako bi se uživio u ulogu, Šija je često pijan snimao scene iz ovog filma. Njegovo pijano i agresivno ponašanje živciralo je njegove kolege, a pogotovo Miju Vasikovsku, koja je trebala da glumi da je zaljubljena u njega pa su se stalno žalili, ali Siji to nije preterano doticalo.

Bili Bob Torton na snimanju filma "Bad Santa"

Čudi li vas ovo uopšte? Ovaj mračni božićni film prati zgode i nezgode pijanca koji glumi Deda Mraza u lokalnom supermarketu, što je bivši suprug Anđeline Džoli prihvatio kao odličan izgovor da bude pijan na poslu dok glumi pijanca na poslu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: holivud