Da li je sve ipak samo zbog novca? Amber Herd u ozbiljnim dugovima

Da li je sve ipak samo zbog novca? Amber Herd u ozbiljnim dugovima

Autor: | 01/06/2016

0


Dok se priča oko razvoda Džonija Depa i Amber Herd zahuktava, taman da podgreju ionako vrelu atmosferu, pojavili su se i podaci o finansijskom stanju glumice.

Sudeći po njenom bankovnom saldu ona je u ozbiljnim dugovima.

U izveštaju koji je dostavljen sudu vidi se da Amber zarađuje oko 120.000 dolara godišnje, ali tu nisu uračunati honorare za filmske uloge. Problem je, piše "Dejli mejl", što ona mesečno zaradi oko 10.000 dolara, a potroši skoro 44.000 na "osnovne troškove", u koje spada spada 10.000 dolara mesečno na kiriju, još toliko na "zabavu, poklone i odmore", 2.000 dolara mesečno na odeću, još 2.000 dolara mesečno na obroke u restoranima, i čak 300 dolara mesečno na pranje veša.

Pored toga, ona svakog meseca troši još oko 10.000 dolara na stvari poput hrane i igračaka za svoje kućne ljubimce, kao i za plate za svog publicistu i agenta.

Njeni ukupni prihodi prošle godine bili su 250.000 dolara, dok su rashodi ukupno iznosili 209.000 dolara, što znači da je zarada bila vrlo mala.

Slavni supružnici razvode se u Kaliforniji, u kojoj zakoni propisuju da se prilikom razvoda imovina supružnika deli na jednake polovine, ali da istovremeno oni mogu da zadrže nasledstva i imovinu koju su stekli pre braka.

Mediji pišu da će Amber nakon razvoda biti bogatija za najmanje 15 miliona dolara.

Otkako je objavljeno da se razvodi, te nakon što je supruga optužila da ju je pretukao, mnogi su Amber optuživali da je željna novca i da je to jedini razlog zašto se udala za holivudskog glumca. Ipak, ona je u otvorenom pismu koje je preneo njen tim advokata negirala da je zanimaju pare, kao i da je ona heroj i žrtva Džonijevog nasilničkog ponašanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još