Kelvin Haris ostavio Tejlor Svift nakon godinu dana ljubavi

Kelvin Haris ostavio Tejlor Svift nakon godinu dana ljubavi

Autor: | 02/06/2016

0

Iako mnogi nisu mogli da zamisle slađi par od Tejlor Svift Kelvina Harisa, slavni par prekinuo je svoju jednogodišnju vezu.

I dok je svima izgledalo kako je među parom sve u najboljem redu, bolje upućeniji izvori otkrili su kako je između njih jednostavno nestalo strasti.

- Adamu se stvarno sviđala Tejlor, jer nije bila tipična devojka, s kakvima je on izlazio pre. Sviđalo mu se to koliko je neiskvarena i pažljiva, ali ona je bila mnogo više u svemu tome, nego što je bio on. Izgubio je interes za nju još pre nekoliko meseci, ali nije hteo samo da raskine već je pokušao da spasi vezu - prenosi E! Online.  Adam Vajls je inače Kelvinovo pravo ime.

Paru nisu pomogle ni turneje ni brojne druge poslovne obaveze, a navodno su bolje funkcionisali kao prijatelji, nego kao ljubavnici.

Drugim rečima, u pitanju nije nikakva drama, odnosno varanje ili treća osoba, već nestanak strasti, očigledno s njegove strane.

Povređena Tejlor utehu je našla kod svoje porodice u rodnoj Australiji, a navodno je jako razočarana njegovim ponašanjem, posebno zato što joj se činilo da nije dovoljno ozbiljno shvatio njihovu vezu i bio uz nju, kada ga je najviše trebala.

Raskid se dogodio prošle nedelje, ali  uprkos tome par se i dalje čuje pa su se tako čuli i nakon nesreće, koju je slavni di-džej doživio nedavno, kada se drugi auto zabio u njegov, na putu prema aerodromu.

Izgleda da će da Tejlor uskoro izbaciti novi hit, u kom će opevati još jedan ljubavni brodolom.ž

Friendly relations between Scotland and America. @calvinharris

Фотографија корисника Taylor Swift (@taylorswift) дана 3. Јул 2015. у 4:33 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guloiver/splash