Drami nema kraja: Šokantne tvrdnje asistenta Džonija Depa

Drami nema kraja: Šokantne tvrdnje asistenta Džonija Depa

Autor: | 03/06/2016

0

SMS poruke koje su juče objavljene u svetskim medijima, a koje su išle u prilog optužbama Amber Herd da ju je suprug Džoni Dep mesecima fizički zlostavljao, nisu verodostojne, tvrdi glumčev asistent.

Stiven Dojters rekao je za portal TMZ da poruke koje je navodno razmenjivao sa glumicom, a u kojima se spominje Džonijevo nasilničko ponašanje, lažne. On tvrdi da nije znao za zlostavljanje i da nikada nije sa Amber razgovarao o tome.

On kaže i da je spreman da svedoči na sudu, pod zakletvom, da sa Amber nikada nije razgovarao o ovome.

Podsetimo, portal Entertainment Tonight preneo je prepisku između asistenta i Amber Herd, koja je navodno nastala 2014. godine.

- On je ovo uradio toliko puta ranije. Tokio, na ostrvu, London, sećaš se toga? I ja uvek ostanem. Uvek verujem da će biti bolje. I onda svaka tri meseca, ja sam u istoj poziciji - piše Amber, a Stiven joj odgovara:

- On sada želi da bude bolje. Jasno je to rekao jutros. Sada smo u kritičnoj situaciji. On nije svestan šta je uradio. Bio je zgrožen. Kada sam mu rekao da te je udario, zaplakao je. To je odvratno i on to zna. On je izgubljeni dečak i potrebna mu je pomoć.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: Džoni Dep