Deset muškaraca kod kojih centimetri nisu važni

Deset muškaraca kod kojih centimetri nisu važni

Autor: | 04/06/2016

0

Muškarci koje majka priroda nije obdarila centimetrima ponekad imaju kompleks manje vrednost zbog svoje visine, ali ne bi trebalo da se zamaraju s tim. Naime, poznato je da žene pre svega vole šarm i intelekt koji je "jači" od fizičkog izgleda i visine.

Nedavno preminuli muzičar Prins decenijama je bio na glasu kao pravi zavodnik i "otrov za žene". Mnogim muškarcima bilo je teško da poveruju u to jer je Prins bio visok samo 155 cm i nije imao problem da prizna kako nosi cipele s visokom štiklom da bi barem vizualno izgledao viši.

Međutim, ženama njegova visina uopše nije smetala. Volele su njegove senzualne stihove, ritmove koji bi ih terali na ples i gledale privlačnost koju su osećale prema njemu bila je rezultat njegovog talenta i šarma.

Niski muškarci često imaju kompleks manje vrednosti jer misle da će žene njihovu visini ili "nedostatak" iste gledati kao manu i zaboravljaju da privlačnost nije samo stvar spoljašnjeg izgleda.
Da žene manju visinu ne smatraju nedostatkom dokazuje popularnost jednog od najboljih i najuspešnijih glumaca današnjice. Robert Dauni Džunior . ima 173 cm i vojsku obožavateljki širom sveta.

Pogledajte još slavnih muškaraca koje majka priroda nije podarila centimetrima, ali to nimalo ne umanjuje njihovu univerzalnu privlačnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/gettyimages
Tagovi: holivud

Pročitajte još

Najnovije vesti