Fotograf tvrdi: Šta ima nejasno, video sam modrice Amber Herd

Fotograf tvrdi: Šta ima nejasno, video sam modrice Amber Herd

Autor: | 08/06/2016

0

Iako su o odbranu Džonija Depa stali mnogi, počevši od bivše supruge i devojaka, tako ne misli i fotograf Tilet Rajt.

Blizak prijatelj doskorašnjeg para Džonija Depa i Amber Herd tvrdi da je holivudska zvezda zaista bila nasilna prema supruzi.

On je navodno razgovarao sa Amber tokom napada koji se odigrao samo dva dana pre nego što je ona podnela zahtev za razvod.

- Muka mi je od ove kulture u kojoj žrtve snose krivicu. Ja sam svedok. Ne mogu više da podnesem ovaj lov na veštice. Koliko još dokaza žena mora da iznese? Ima fotografije, poruke, svedoke, i podnela je zahtev za zabranu prilaska - napisao je on na Tviteru i dodao:

- Video sam modrice. I razbijenu usnu. I posekotinu na glavi. Razgovarao sam sa njom telefonom kada ju je udario. Čuo sam je kako vrišti. Svedočiću, pod zakletvom, i ovde i na sudu.

Rajt je blizak ne samo sa Amber i Džonijem, već i sa glumčevom ćerkom Lili Rouz, i često je objavljivao njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

U jeku skandala oko razvoda od Amber Herd i optužbi za nasilje, Džoni Dep uživa u turističkim atrakcijama u susednoj Rumuniji.

Slavni glumac viđen je u društvu svog prijatelja, čuvenog reditelja Tima Bartona, sa kojim je posetio Drakulin zamak u Transilvaniji.

Dep se već dve nedelje nalazi na evropskoj turneji sa svojim bendom Hollywood Vampires, a uskoro će se vratiti u Sjedinjene Države, po prvi put otkako ga je Amber optužila da ju je zlostavljao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još