Princ je odlepio: Traži devojku u rijaliti šou

Princ je odlepio: Traži devojku u rijaliti šou

Autor: | 08/06/2016

0


Za razliku od starijeg brata Vilijama (33), koji se nakon dugogodišnje veze venčao s Kejt Midlton (34), princ Hari (31) je i dalje zavodnik i neženja.

Do sada, najduže je u vezi bio sa Kresidom Bonas (27), ali uz nekoliko raskida. Od tada Hari nema stalnu devojku.

Kresida Bonas

Da li zbog toga ili želje da ima što više devojaka princ Hari je došao na "genijalnu" ideju, a to je da sledeću nađe u rijaliti programu i to onom koji spaja usamljena srca.

- Nije mi uopšte jasno šta princ želi u mom šou programu, pa on bi mogao da daje savete drugima, a ne da traži devojku preko TV servisa za izgleda. Možda je previše birao - rekao je kroz šalu voditelj Mekginis.

Članovi kraljevske prodice šokirani su luckastim ponašenjem riđokosog princa.

Međutim, on ne haje.

- Ne vidim što je problematično, ja ionako nikad neću biti kralj - kaže nestašni princ koji hara po klubovima kako u Londonu tako i širom sveta.

Ipak, baka, kraljica Elizabeta se ne da i strogo mu je zabranila da u svoje odaje u dvorcu dovodi 'devojke za jednu noć', kako ih naziva.

Harija više ne podržava ni brat Vilijam, koji je nekad zavideo bratu na slobodnom ponašanju.

Takođe i Kejt Midlton se nedavno požalila prijateljicama da Harijevo ponašanje nije dostojno za princa te da sramoti kraljevski dvor.

Podsetimo, Hari je nedavno izjavio kako bi želio da ima ženu i decu, ali ga brine da li kraljevska porodica prihvatiti devojku koju bi on izabrao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Princ Hari