Kraljica Elizabeta i zvanično proslavila 90 rođendan, Kejt Midlton blistala (foto)

Kraljica Elizabeta i zvanično proslavila 90 rođendan, Kejt Midlton blistala (foto)

Autor: | 10/06/2016

0

Proslava rođendana kraljice Elizabete bila je puna poznatih ličnosti koje su se okupile u čast  najvoljenije žene u Velikoj Britaniji.

Političari, zvaničnici, slavne ličnosti i članovi kraljevskih porodica su se skupili u Katedrali Svetog Pavla u Londonu jutros na posebnoj službi u čast kraljice.

Njeno veličanstvo, kraljica Elizabeta se pojavila pred stotinama zvanica u žutom kompletu sa odgovarajućim šeširom u istoj boji sa velikim cvetom. Kao i obično, ona je delovala veoma raspoloženo i nasmejano, dok je Vojvoda od Edinburga, koji danas slavi svoj 95 rođendan, išao pored nje.

U toku službe nadbiskup od Kanterbrija je hvalio način na koji je kraljica “vladala tokom ratova i bitnih promena” i zamolio je svoje sunarodnike da je posmatraju sa “dubokim uvažavanjem i istinskom zahvalnosti”.

Ipak, u masi važnih gostiju posebno je izdvajala lepa Kejt, u božanstvenom svetlo plavom kompletu sa istaknutim vezom u beloj boji i belim šeširom.

Kosa joj je bila skupljena u nisku punđu, a diskretna šminka je dodatno naglasila njenu prirodnu lepotu. Nije ni čudo što je privlačila najviše pažnje na ovom događaju.

Očigledno je plava jedna od omiljenih boja lepe Kejt, jer je i sinoć odabrala haljinu u raskošnoj nijansi te boje.

Vojvotkinja od Kembridža je prosto blistala, smešeći se u pratnji supruga Vilijama i njegovog brata Harija. Oni su se za ovu priliku odlučili za gotovo identična tamno plava odela sa sličnim bordo kravatama.

Princ Čarls se odlučio za tamno plavo odelo prošarano prugama i svetlo plavu kravatu, dok se njegova supruga Kamila odlučila za svetloplavi komplet i upadljivi šešir u istoj boji.

Princeze Beatris i Eugenija, koje su dobile puno pažnje na venčanju Kejt i Vilijama zbog neobičnih toaleta, opet su se potrudile da se izdvajaju od gomile. Međutim, ni upadljive haljine ni velike mašne im nisu pomogle da budu primećenije od Kejt.

Sofi, Grofica od Veseksa i Lejdi Luiz Vindzor

Za razliku od elegantnih toaleta koje su se mogle videti u katedrali, na ulicama su se skupili fanovi kraljice u daleko opuštenijoj odeći, koji su mahali zastavicama slaveći njen rođendan, kao i 95 njenog supruga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti