Amber Herd je tužila Džonija Depa tek kada nije dobila novac?

Amber Herd je tužila Džonija Depa tek kada nije dobila novac?

Autor: | 11/06/2016

0

Nakon što su u medije procurile fotografije pretučene Amber Herd, svet se podelio. Ima tako onih koji glumici veruju, ali i onih koji ne mogu nikako da poveruju da bi omiljeni glumac Džoni Dep mogao da napravi tako nešto.

U njegovu odbranu stale su i njegove bivše partnerke, a o čitavom slučaju Dep nije želeo da govori u javnosti.

Nedavno su u njegovu odbranu stali i ljudi koji održavaju zgradu u kojoj je par zajedno stanovao. Dva portira izjavila su kako danima nakon navodnog napada nisu primetili nikakve modrice na licu i telu Amber Herd. Portir zgrade video je Amber dva dana nakon napada i izjavio da nije nosila nikakvu šminku i da na njoj nije primetio ništa neobično.

Izvori bliski slavnom glumcu tvrde da je pravi razlog zbog kog Amber želi da se Džoniju izrekne zabrana pristupa zapravo novac, dok glumica nastoji da to opovrgne. Naime, tri dana nakon navodnog napada mobilnim telefonom i tri dana pre nego što je Amber optužila Džonija za porodično nasilje, njen advokat je poslao pismo Džejku Blumu, jednom od Depovih advokata.

U pismu piše da "Amber želi da brzo dođe do privatnog i prijateljskog rešenja svih stvari, ali će za to biti potrebna Džonijeva neposredna saradnju". Njen advokat u pismu takođe tvrdi da Amber "želi sve da razreši daleko od očiju javnosti".

Ali, u drugom delu pisma stoje njeni finansijski zahtevi - privremena finansijska podrška, korišćenje njihovog "rendž rovera", korišćenje njihovog penthausa u Los Anđelesu, 100.000 dolara za troškove advokata i 25.000 dolara za poslovne ljude, prenosi sajt TMZ.

Nakon što Džoni nije platio, Amber je podnela dokumente sudu i optužila ga za porodično nasilje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News