Najpoznatije muške sponzoruše Holivuda

Najpoznatije muške sponzoruše Holivuda

Autor: | 12/06/2016

0

Termin sponzoruša je po pravilu vezan za žene. Međutim, nisu samo pripadnice lepšeg pola lakome na novac, a to potvrđuju sledeći primeri muških sponzoruša.

1. Kasper Smart

Plesač, za koga niko nije čuo, dok nije osvojio svoju šeficu Dženifer Lopez, je svakako zaslužio mesto na ovoj listi.
Mlađani Kasper sada ima nedeljni džeparac od 10 hiljada dolara, a i napredovao je u poslu pošto više nije samo plesač, već i koreograf svoje bogate devojke. S obzirom na razliku od 17 godina, iako je Džej Lo i dalje savršena, nekako nam se čini da će Kasper nestati s prvim znakovima menopauze.

2. Kevin Federlajn

Upoznavanje Britni Spirs, je nešto najbolje što se dogodilo ovom takođe do tada nepoznatom plesaču. U vreme kada je upoznao pop zvezdu, Kevin nije dobro zarađivao, a na putu je imao drugo dete sa verenicom Šer Džekson. No, uvidevši kako ima šanse kod tada planetarno popularne Britni, Kevin je ostavio verenicu i brže-bolje se venčao sa pevačicom. No, ljubav nije potrajala, a dotični je osim sa dvoje dece iz braka izašao sa 13 milona dolara više.

3. Kris Hamfris

NBA košarkaš postao je popularan nakon što se saznalo kako je upravo on novi izabranik Kim Kardašijan. Brak je potrajao 72 dana, a razvod je bio prilično buran. što bi se reklo igrao je samo jedno leto. Mora da je bila ljubav.

4. Nik Kennon

Pevaču i glumcu Niku Kanonu pala je sekira u med, kada je upoznao Maraju Keri, a posebno nakon što je oženio i dobio dvoje dece. Par je izdržao 6 godina u braku, a Nik sada živi malo manje glamurozno, ali i dalje na visokom nivou.

5. Met Ratler

Koji Mat? Ako ste zaboravili radi se o vereniku Kristine Agilere, koji je bio asistent reditelja, kada je upoznao slavnu pevačicu na setu njenog filma "Burlesque". A od tada mu je krenulo. Od 2013. godine živi u prekrasnoj, 10 miliona dolara vrednoj vili u Los Anđelesu, a par ima i dete, ćerkicu Samer. A sigurno mu je bankovni račun veći nego ranije.

6. Džastin Teru

Pre nego se spetljao s puno poznatijom i bogatijom suprugom Dženifer Aniston, Džastin je bio glumac B-liste, ako ne i C i D. No, odjednom je postao tražena holivudska roba, koja snima, ali i režira filmove. Slučajnost? Ne bismo rekli! Glasine tvrde kako dotični zna tačno koliko njegova supruga zarađuje te želi da bude upoznat sa svime vezano uz njene finansije pa se samo nadamo da su potpisali predbračni ugovor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash, Guliver/Getty Images
Tagovi: holivud