Oni su uradili najluđe stvari zbog ljubavi

Oni su uradili najluđe stvari zbog ljubavi

Autor: | 14/06/2016

0

Svima nama je poznato to koliko zvezde šou bizniza znaju da izgube dodir sa stvarnošću. Kada naglo steknu novac, pa još se i pri tome zaljube onda dolazi do ovakvih situacija:

1. Džastin Biber

U vreme kada je bio lud za svojom prvom devojkom Selenom Gomez, Džastin je na jedno veče iznajmio Staples Center, sportsku dvoranu u Los Anđelesu, u kojoj je svoju dragu razmazio crvenim ružama, skupocenim jelima kao i projekcijom njenog najdražeg filma "Titanik". Ta noć je Džastina navodno koštala 150 hiljada dolara.

2. Maraja Keri

Kako i priliči jednoj muzičkoj divi, koju prati glas i vrlo razmažene zvezde, Maraja je iznajmila čitav Diznilend, kako bi obnovila bračne zavete sa sada već bivšim suprugom Nikom Kenonom. Zabavni park tako je na jedan dan zatvorio svoja vrata za obične smrtnike, kako bi Maraja i Nik proslavili petogodišnjicu braka s bliskim prijateljima i članovima porodice. Ali, izgleda da je za sreću ipak potrebno mnogo više.

3. Kanje Vest

Izgleda da je iznajmljivanje stadiona jako popularno među zvezdama, a jedan od najpoznatijih takvih događaja bilo je Kanjeovo iznajmljivanje The AT&T Parka, gde je zaprosio svoju devojku Kim Kardašijan. Reper je na jednom mestu okupio sve njene prijatelje i mnogobrojnu porodicu, ali i orkestar kao i senzacionalni vatromet, a na njenoj ruci te večeri je zasijao i ogromni dijamantski prsten.

4. Džoni Dep

Iako je trenutno u procesu gadnog razvoda od mlade supruge Amber Hard, koja ga je optužila i za fizičko zlostavljanje, u danima ljubavi, Džoni je bio vrlo romantičan. Ovoga puta se nije radilo o tetoviranju njenog imena na ruku, kao što je to uradio u slučaju Vinone Rajder, već o kupovini bara na Bahamima. Naime, par se upoznao na snimanju filma "The Rum Diary", a bar je dizajniran u stilu onog iz filma pa je bio vrlo sentimemtalan za oboje.

5. Tejlor Sfivt

Slavna pevačica je pomalo čudna, kada su u pitanju njene ljubavne veze, a za vreme kratke romanse s Konorom Kenedijem, Tejlor je kupila 5 miliona dolara vrednu vilu, koja je udaljena svega nekoliko minuta od njegove u Kejp Kodu, kako bi mu bila što bliže. To ne bi bilo ništa neobično da par još tada nije bio u fazi upoznavanja. Nekako nam se čini da znamo zašto su raskinuli.

6. Ben Aflek

 

Dok je bio veren s Dženifer Lopez, slavni glumac činio je sve kako bi se dotična osećala kao princeza. Jedna od takvih stvari podrazumevala je i izradu posebne daske za WC, ukrašene rubinima, safirima, biserima i dijamantima, koja je Bena koštala čak 105 hiljada dolara. Naravno, kamenje je stavljeno ispod plastike.

7. Brodi Džener

Polubrat slavnih Kardašijanski, pošto je počeo da se zabavlja sa pevačicom Avril Lavinj, mislio je kako će ta ljubav potrajati večno pa je njeno ime tetovirao na ruci. Nakon raskida, oboje su se podvrgli laserskom uklanjanju tetovaža, jer je i Avril istetovirala njegovo ime. Kada su u pitanju ljubavne tetovaže, krivci su i Zejn Malik, Džoni Dep, Keti Peri i Rasel Brand, Megan Foks i Brajan Austin Grin itd.

8. Tomi Li

Iako roker Tomi Li nije jedini koji je to uradio, ovoga puta smo ga izdvojili, zbog samog izgleda ostrva u dubaijskom zalivu. Tomi ga je kupio 2007. godine, za svoju tada već bivšu suprugu Pamelu Anderson, s kojom se venčao 4 dana pošto su se upoznali, a u braku su bili od 1995. do 1998. godine. Ostrvo je naime replika Grčke.

"Kupio sam ostrvo Greece, jer sam i ja Grk", otkrio je tada muzičar. Simbolično.

9. Kloi Kardašijan

U čast osvajanja prvenstva L.A. Lakersa 2010. godine, u kojima igra Lamar, Kloi mu je kupila novi automobil, i to ne bilo kakav, već 400 hiljada dolara vredan Rolls Royce. Bilo je to u vreme kada Lamar nije pio, drogirao se i bludničio po bordelima u Nevadi i zamalo izgubio život na podu jednog.

10. Anđelina Džoli

Možda ste zaboravili, ali pre nego se udala za Breda Pita, Anđelina je od 2000. do 2003. godine bila u braku s glumcem Bili Bobom Torntonom. Par je često šokirao javnost, a najbizarnija stvar koju su uradili, kako bi svima pokazali svoju ljubav, podrazumevala je nošenje bočica njihove krvi oko vrata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/splash/instagram
Tagovi: holivud ljubav

Pročitajte još