Anđelina Džoli se vraća u glumačke vode

Anđelina Džoli se vraća u glumačke vode

Autor: | 16/06/2016

0

Posle nekoliko pretežno neuspešnih pokušaja režije, Anđelina Džoli je odlučila da se vrati u glumačke vode.

Ona će se kako se najavljuje pojaviti u novoj filmskoj adaptaciji kultnog romana Agate Kristi „Ubistvo u Orijent Ekspresu“.

Lepa glumica je izgleda oduševljena prilikom da se pojavi u filmu koji će režirati poznati Kenet Brana, koji će se isto tako pojaviti u ulozi detektiva Herkula Poaroa.

Iako se još uvek ne zna koju ulogu će supruga Breda Pita tumačiti, pretpostavlja se da će biti u pitanju Harijet Habard, koju je igrala Lorin Bekol u adaptaciji romana iz 1974. godine, gde su se pojavili i Šon Koneri i Ingrid Bergman.

Priča romana se vrti oko ubistva koje se desilo na poznatom vozu „Orijent ekspres“. Svi dokazi upućuju na to da je ubica i dalje u vozu, a poznati detektiv Herkul Poaro treba da reši misteriju.

Ukoliko se Anđelina pojavi u ovom filmu, to će biti njena prva velika uloga posle nekoliko godina.

Ova vest je i veliko iznenađenje, zbog činjenice da je više puta naglašavala da više neće glumiti u filmovima, kao i skorijih vesti o njenom sve lošijem zdravstvenom stanju.

U skorije vreme smo imali priliku da vidimo atraktivnu glumicu u Diznijevom filmu „Grdana“ 2014. godine i u romantičnoj drami „Pored mora“ sa suprugom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash

Pročitajte još

Najnovije vesti