Dženifer Aniston o medijima i izmišljenim trudnoćama: Stidite se!

Dženifer Aniston o medijima i izmišljenim trudnoćama: Stidite se!

Autor: | 16/06/2016

0

Da su se mediji pitali, u poslednjih desetak godina Dženifer Lopez bi se porodila bar 50 puta, jer se priče o njenoj navodnoj trudnoći pojavljuju na svakih nekoliko meseci.

Slavna glumica je do sada ćutala, ali je njenom strpljenju izgleda došao kraj, pa o najnovijoj "vesti" da je u blagoslovenom stanju više nije mogla da ćuti.

Osim što se stalno poigravaju njenim emocijama i izmišljaju, Dženifer je besna na medije i zbog toga što zapostavljaju njene profesionalne uspehe, pa objavljuju isključivo neproverene informacije o njenoj navodnoj trudnoći i nagađaju da li će i kada postati majka.

I njen brak sa Džastinom Teruom nije bio pošteđen sličnih nagađanja, ali to nije ništa u odnosu na raniju opsesiju medija koji su godinama pokušavali da je predstave kao nesrećnu i usamljenu usedelicu, za šta je, to se podrazumeva, glavni krivac Bred Pit, jer ju je ostavio.

Od kada se udala za Džastina Terua, interesovanje je malo splaslo, ali se pojavilo novo pitanje: zašto još nije rodila dete?

Onda se pojavila i ta vest, da je ipak trudna, ali je demanti stigao brzo, a sa njim kratka, ali oštra poruka medijima:

- Stidite se! - poručila je Dženifer preko svog portparola.

Ispostavilo se da je nekoliko fotografija sa surfovanja na kojoj Dženifer nema savršeno ravan stomak bilo dovoljno da slavna glumica dospe u centar pažnje javnosti i to zato što je "trudna".

U stvari, Dženifer je samo obilno ručala.

- Ne volim pritisak koji ljudi vrše na mene, na žene uopšte, da ste omanuli kao žena jer niste rodili dete. Mislim da to nije fer - rekla je Dženifer jednom prilikom.

Ova poslednja poruka medijima znači smo jedno: ostavite me na miru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images