Kim Kardašijan ima "pakleni" plan: Zaustaviću se tek na 55 kilograma

Kim Kardašijan ima "pakleni" plan: Zaustaviću se tek na 55 kilograma

Autor: | 16/06/2016

0


Iako se na Instagramu nedavno pohvalila uočljivo mršavijom figurom do koje je došla tako što je posle porođaja smršala čak 30 kilograma, Kim Kardašijan nema nameru da se na tome zaustavi.

Ona je povratak na staru kilažu proslavila i novom golišavom naslovnicom i nizom provokativnih fotografija koje su objavljene na dan kada je njena ćerka proslavila treći rođendan.

- Želim da imam 55 kilograma, ali su mi ostali još kukovi i zadnjica i kukovi. Međutim, ne zaustavljam se, iako je bilo trenutaka nakon porođaja kada sam se pogledala u ogledalo i mislila da više nikada neću biti mršava - priznala je ona u intervjuu za magazin "People".

Ona je demantovala da je uspela da izgubi kilograme zahvaljujući hirurškim intervencijama i kaže da je tajna njenog uspeha u dijeti zasnovanoj na Atkinsonovom planu ishrane, po kojoj se hrana bogata ugljenim hidratima zamenjuje povrćem.

- Pomogao mi je i lični trener sa kojim sam svakog dana, od šest ujutro, vežbala. Svako ko ima decu zna koliko se ženino telo promeni i koliko je teško vratiti se u formu. Potrebna je odlučnost i mentalna i fizička energija. Nakon dvoje dece, vratila sam se u formu i osećam se dobro u svojoj koži. Nikad se nisam osećala bolje. Naporno sam radila, promenila svoj život i ponosna sam na to - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti