Selma Bler nakon bizarnog incidenta u avionu: Kajem se zbog svega što sam učinila i izgovorila

Selma Bler nakon bizarnog incidenta u avionu: Kajem se zbog svega što sam učinila i izgovorila

Autor: | 22/06/2016

0


Nakon što je prilikom leta avionom mešala lekove sa alkoholom nakon čega su je, pred očima njenog sina, bukvalno izneli iz aviona, Selma Bler se izvinila se svima koje je uznemirila svojim ponašanjem.

Glumica, koja se sa četvorogodišnjim sinom vraćala sa odmora u Meksiku, objasnila je da je mešala alkohol i lekove, pre nego što je počela da plače i da viče da je žrtva zlostavnjanja.

- Juče sam napravila veliku grešku. Nakon divnog putovanja sa mojim sinom i njegovim ocem pomešala sam alkohol sa lekovima i zbog toga sam izgovorila sve ono zbog čega se sada kajem - rekla je ona, a prenosi "Vanity Fair".

- Moj sin je bio sa ocem, spavao je i imao je slušalice, tako da je to mala uteha. Ovo sam shvatila veoma ozbilljno i izvinjavam se svim putnicima i posadi aviona što sam ih uznemirila. Hvala svima koji su mi pomogli. Ja sam ljudsko biće i pravim greške i stidim se tog incidenta. Zaista mi je mnogo žao - rekla je Selma koja se očigledno veoma kaje zbog svog neprimerenog ponašanja.

Zbog kombinacije alkohola i lekova Selmi je pozlilo u avionu, pa je na nosilima iznesena iz aviona i prebačena u lokalnu bolnicu. Selma je u delirijumu vikivala da je žrtva zlostavljanja, da je neko spalio njene intimne delove i da će je ubiti.

U Meksiku je boravila sa četvorogodišnjim sinom Arturom i bivšim parnerom Džejsonom Blejkom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: selma bler