Bijonse u novom spotu sa Serenom Vilijams i Zendajom (video)

Bijonse u novom spotu sa Serenom Vilijams i Zendajom (video)

Autor: | 23/06/2016

0

Svi već znaju da je sredinom proleća Bijonse objavila novi album „Lemonade“, koji je pratila cela filmska priča sa premijerom na HBO kanalu.

Međutim, spotovi koje je Bej snimila do sada su mogli da se pogledaju samo na Tidalu. Ali sada je jedan od tih spotova pronašao put do nas!

Reč je o videu za pesmu „Sorry“ u kojoj se Bijonse obračunava sa dragim koji ju je varao (a to ne, nikako nije Džej Zi, nego neki njen imaginarni ljubavnik). Reč je upravo o videu za pesmu u kojoj Bijonse pominje i Beki o kojoj su mediji i internet-zaluđenici po objavljivanju albuma spekulisali. Jer to ne, nikako nije prava osoba sa kojom je Džej Zi varao Bijonse, nego neka tamo Beki sa kojom je Bijonse varao njen imaginarni ljubavnik.

Sve to na stranu, Bijonse se prilično potrudila oko ovog crno-belog spota za pesmu „Sorry“, koja je tek drugi singl sa albuma „Lemonade“. Prvi je bio „Formation“ koji je, sećate se, podigao mnogo prašine u SAD.

Video otvara recitovanje stihova, dok kasnije pred kamerom paradiraju brojne poznate zvezde: Serena Vilijams, Ibeji, Amandla Stenberg, Zendaja... Režiju potpisuje Dikajl Rimaš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash
Tagovi: bijonse