Kriterijumi su se izmenili, stiže nova princeza: Kraljevska porodica podržava vezu princa Harija i Eli Golding!

Kriterijumi su se izmenili, stiže nova princeza: Kraljevska porodica podržava vezu princa Harija i Eli Golding!

Autor: | 23/06/2016

0

Pre samo nekoliko dana otpočele su glasine da je poznata pevačica Eli Golding u vezi sa princem Harijem sa kojim je viđena na Polo šamipionatu u Konvort Parku u Berkširu.

Tada su svi primetili razmene pogleda između njih dvoje i poljubac koji je izgledao kao nešto više od prijateljstva. Pop princeza je bliska s kraljevskom porodicom još od kako je nastupila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton.

Izvor blizak ovoj porodici tvrdi da je Hari oduševljen pevačicom: Eli je bombastična, ona može da isprati Harija u svakom koraku, savršeni su jedno za drugo!

Hari i Eli su prijatelji već duže vreme, ali sada kada su oboje sami, čini se da postaju još prisniji, a budući da je kraljevska porodica prihvatila pevačicu, sve više izgleda da će upravo ona postati nova britanska princeza!

Ovu talentovanu pevačicu, koja važi za jedan od najboljih glasova današnjice, imaćemo prilike da gledamo na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg Exit festivala, kad ćemo uživati uz njene najveće hitove kao što su "Love me like you do", "Burn", "Outside", "I need your love", prenosi Kurir.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: Princ Hari

Pročitajte još

Najnovije vesti