Slavni i uspešni koji su „dobili korpu“ od drugih zvezda

Slavni i uspešni koji su „dobili korpu“ od drugih zvezda

Autor: | 24/06/2016

0


Verovali ili ne, odbijanje doživljavaju i bogati, slavni i zgodni, i to od drugih zvezda koje su im zapele za oko. A nije jednostavno pomiriti se sa dobijanjem korpe, jer udara i na emocije i na sujetu.

Zato, ako mislite da je njima lakše nego nama, običnim smrtnicima, evo nekoliko dokaza da nije baš uvek tako.

Lindzi Lohan

Kao da joj nije bilo dovoljno što je sastavila listu poznatih muškaraca s kojima se zabavljala, uglavnom kratko, glumica je javno priznala da je jedva prebolela žestoko odbijanje od jednog koji se našao na toj listi.

Ali, Džejms Franko ne samo da je negirao da je ikad bio s njom, nego je u detalje ispričao kako se sve odvijalo. Prema njegovim rečima, Lindzi ga je direktno pitala da provedu noć zajedno. Iako je odbio problematičnu glumicu, pozvao ju je da leži kraj njega dok on čita.

Madona

Opšte je poznato da je kraljica popa imala nekoliko avantura sa mlađim momcima, no ne uspeva joj svaki put da ih zavede. Tridesetdevetogodišnji pevač D’Anđelo ispričao je kako mu je Madona prišla i iznenadila ga rečenicom:

- Želim da znam o čemu razmišljaš“.

Budući da je nekoliko minuta pre toga video kako je slavna pevačica oterala neku devojku s njenog mesta, odgovorio joj je:

- Razmišljam o tome koliko si nepristojna.


Džordž Kluni

Da, teško je poverovati da je rep morao da podvije i nekad najveći holivudski srcelomac. Svojevremeno je izgubio glavu za „očajnom domaćicom“ Evom Longorijom.

Javljao joj se, slao poruke, zvao je, ali zanosna Eva ga je odmah odbila, i to zbog jednog razloga. Kluni je tada bio u vezi sa Stejsi Kibler, pa mu je Longorija jasno stavila do znanja da ne želi da ima ništa s njim sve dok ne bude singl.

Džejms Franko

Kao što je od odbio Lindzi Lohan, tako je i njemu korpu dala zvezda „Sumrak sage“ Kristen Stjuart. Američki tabloidi pisali su da je glumac poludeo za koleginicom nakon što su se upoznali na filmskom festivalu u Torontu.

Pozvao ju je na večeru, ali Kristen je odbila da izađe s njim. Bio je veoma uporan, no, ona se nije predavala. Možda zbog toga što je već bacila oko na jednu devojku, s kojom je kasnije počela i da se zabavlja.


Tejlor Svift

O ljubavnom životu mlade pevačice ovih dana se puno piše, ali manje je poznato da je, poput još nekoliko stotina hiljada žena, bila zaljubljena u Bredlija Kupera.

Zato je zamolila svoju prijateljicu Dženifer Lorens ih upozna. Bredli je odbio susret, uz obrazloženje da je premlada za njega.

No, kako je nešto kasnije uplovio u romansu sa petnaest godina mlađom manekenkom Suki Voterhaus, vrlo je verovatno da je to bio samo izgovor i da mu se Tejlor nije svidela.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić
Tagovi: holivud

Pročitajte još