Tejlor Svift se razbesnela zbog Vestovog novog spota

Tejlor Svift se razbesnela zbog Vestovog novog spota

Autor: | 26/06/2016

0

Svi već znate kako je Kanje u petak izbacio spot za pesmu "Famous" koji je pun golih zvezda poput Rijane, Buša, Trampa, Amber Rouz...

Znate, takođe, koliko je Tejlor bila nezadovoljna onim delom teksta u toj pesmi: "I feel like me and Taylor Swift might still have sex / I made that b**ch famous".

E pa, Taj, navodno, nije nimalo srećna zbog svoje golišave dvojnice koja deli krevet s Kanjeom i sad "odlučuje kako će da odgovori".

Izvor blizak pevačici za HollywoodLife.com ispričao je sledeće:

- Tejlor se razbesnela kada je videla Kanjeov spot. Oseća se napadnutom. Znala je kako je nepredvidiv ali nije mislila da će otići toliko daleko - priča izvor i napominje:

- S timom razvija strategiju o tome šta bi trebalo da joj  bude sledeći potez. Razmatra sve svoje opcije i potom će odgovoriti u skladu s tim. Jednostavno napisati pesmu nije dovoljna osveta za nešto poput ovoga.

via GIPHY

Drugi izvor je izjavio:

- Tejlor je zgrožena "Famous" spotom. Tejlor nije znala šta da uradi kada je čula šta je Kanje uradio. Ona je unezverena, oseća se izdanom i više je nego frustrirana Kanjeom. To je prava noćna mora. Taylor je pop***** u najmanju ruku!

Baš nas zanima da vidimo koji će biti sledeći potez Tejlor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash