Demi Lovato o najvećem strahu: Mislila sam da neću preživeti 21. godinu

Demi Lovato o najvećem strahu: Mislila sam da neću preživeti 21. godinu

Autor: | 27/06/2016

0


Demi Lovato je u intervjuu za magazin "American Way" podsetila je na svoju veliku zavisnost o drogama koju je uspela da prevaziđe i otkrila jedan od svojih najvećih strahova: da je bila ubeđena da neće živeti duže od 21 godine.

Ona je rekla da je taj strah nastao i zbog toga što su joj se pred očima odigravale drame koje su tada preživljavle Lindzi Lohan i Britni Spirs.

- U vreme snimanja filma "Camp Rock" mislila sam, gledajući Lindzi i Britni: "Ovo ću biti ja za tri godine" - kaže Demi.

Uporedo sa rastućom slavom Demi je, kao i mnogi pre nje, počela da se drogira i ne krije da je živela "ludački" i da je mislila da će umreti mlada.

Onda je otišla na rehabilitaciju, ali je tamo otkrila drugi veliki problem - bipolarni poremećaj. Osim toga bila je vrlo blizu da postane i bulimična, pa je sve to uticalo da je Demi o sebi razmišljaja kao o klasičnom stereotipu: mlada zvezda koja zbog droga i bolesti umire mlada.

To je sada iza nje.

- Što više pričam o psihičkim problemima, to su oni manje tabu. Kao zvezda mogu da kažem: "Imam bipolarni poremećaj, to je nešto zbog čega se niko ne sme da se stidi" - kaže Demi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: demi lovato