Adrijana Lima mami uzdahe u minijaturnom bikiniju

Adrijana Lima mami uzdahe u minijaturnom bikiniju

Autor: | 11/07/2016

0

Dok jednodelni kupaći kostimi ovoga leta vladaju momdnom scenom, neke lepotice ipak ne odustaju od minijaturnih bikinija.

Jedna od njih je i Adrijana Lima koja je tokom odmora na grčkom otoku Mikonos, gde je otišla na venčanje svoje dobre prijateljice, manekenke Ane Beatris Baros

Adrijana je fotografisana dok je nosila minijaturni crvneni bikini, a nije potrebno naglašavati da je plenila pažnju.

Brazilska lepotica je pokazala da preferira oskudnije modele s brazilskim krojem donjeg dela kupaćeg. Dugonoga manekenka je bila magnet za poglede u oskudnom crvenom bikiniju neobičnog kroja koji je zahvaljujući prekrštenim tračicama na struku naglasio njezinu vitku liniju.

34-godišnji "Viktorijin anđeo" i majka dvoje dece, iz braka sa Markom Jarićem, poznata je po egzotičnoj lepoti, ali i zavidnoj liniji koju održava vežbanjem.

- Znam da mnogo ljudi mrzi trčanje, a žao mi je, jer trčanje zaista pomaže. Primetila sam da se moje telo mnogo promenilo otkad trčim bar pola sata dnevno. Ako ne volite trčanje, pronađite nešto što će vas motivisati, lepu novu odeću za vežbanje, odličnu plejlistu, smirujuću stazu u prirodi ili prijatelja s kojim ćete to lakše podeti - savetuje Adrijana, koja svoju liniju održava i preskakanjem konopca.

- Teško mi je da svakodnevno vežbam jer mnogo putujem, ali dok sam na putovanjima, uvek uz sebe imam konopac za preskakanje, a to možete da radite bilo gde i da izdvojite bar 10 minuta za tu jednostavnu aktivnost - kaže ova lepotica koja osim vežbi veliku pažnju posvećuje i zdravoj ishrani.

Ona je zagovornica paleo ishrane, pa u organizam unosi vrlo malo ugljenih hidrata, šećera i prerađene hrane. Njena ishrana se uglavnom sastoji od visokokvalitetnih belančevina kao što je meso, a umesto nezdravih grickalica jede voće u kojem nema mnogo šećera, kao što su borovnice i kupine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: Adrijana Lima