Tejlor Svift je pre raskida napisala hit za Kelvina i Rijanu pod tajnim imenom (video)

Tejlor Svift je pre raskida napisala hit za Kelvina i Rijanu pod tajnim imenom (video)

Autor: | 14/07/2016

0

Sada je i zvanično - Tejlor Svift je jedna od autorki pesme „This Is What You Came For“, koju su snimili Kelvin Haris i Rijana!

Nakon pisanja brojnih medija i razvijanja brojnih teorija zavere od strane fanova, Tejlorin predstavnik za medije potvrdio je da je ona napisala tekst pesme „This Is What You Came For“, koja preti da postane jedan od najvećih hitova leta.

Ona se u ovom slučaju nije potpisala svojim imenom već je iskoristila pseudonim - Nils Sjoberg, jer su navodno oboje želeli da sve to bude tajna.

Osim toga, u pesmi mogu da se čuju čak i njeni vokali koji podržavaju RiRi.

Inače, pesma je objavljena neposredno posle njihovog raskida koji je, kao što već znate, bio burno praćen u medijima i na društvenim mrežama.

Sada se spekuliše da je razlog njihovog raskida upravo ova pesma. Podsetimo, Kelvin je u nedavnom intervjuu sa Rajanom Sikrestom rekao kako ne vidi da će se u budućnosti desiti muzička saradnja sa Tejlor.

- Znate, nismo o tome ni razgovarali. Ne vidim da će se to nekada desiti - izjavio je on tom prilikom, što mu je Tejlor zamerila.

Hmm... Izgleda da se saradnja ipak desila i da je pesma odlična! Šteta što ne možemo da se nadamo još nekoj Tejlor-Kelvin pesmi...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty