Met Dejmon: Radije bih igrao Borna nego mizoginog Bonda

Met Dejmon: Radije bih igrao Borna nego mizoginog Bonda

Autor: | 17/07/2016

0


Dok ljubitelji čuvene franšize o britanskom tajnom agentu nagađaju ko će biti sledeći Bond, holivudski glumac Met Dejmon istakao je da to svakako neće biti on.

Tom Hidlston bio je oduševljen kada je saznao da ga fanovi vide kao narednog Bonda, dok je Kit Harington bio kratak i jasan kada su ga novinari pitali da li će baš on glumiti popularnog tajnog agenta:

- Ne baš, ne.

Sa svojim kolegom saglasan je i Met Dejmon koji je trenutno angažovan u novom filmu o drugom izuzetno popularnom špijunu - Džejsonu Bornu.

- Borna volim nogo više od Bonda. Born zastupa današnje vrednosti, dok je Bond ostao zarobljen negde u 60-im godinama. Danije Krejg ga je donekle približio savremenom dobu, ali je taj lik suštiniski i dalje mizoginista koji voli da ispija martinije i ubija ljude ne mareći ni za šta - rekao je Dejmon.

- S druge strane, Džejson Born je serijski monogamista kojeg progone stvari koje je činio u prošlosti. On ima empatiju i pokazuje saosećanje prema drugim ljudima. A i Born bi svakako pobedio u borbi između ova dva lika - zaključio je.

Glumac trenutno promoviše najnoviji film iz serijala o Bornu, jednostavno nazvan "Džejson Born".

Film će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji 27. jula 2016.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP guliver/splash

Najnovije vesti