One su najupešnije ljubavnice među slavnima

One su najupešnije ljubavnice među slavnima

Autor: | 18/07/2016

0


Neke su u srećnim brakovima i danas a neke su doživele bračni brodolom. Ono što je zajedničko ovim poznatim damama je da su pre nego što su se udale bile ljubavnice svojim budućim muževima.
Dženifer Lopez

Dženifer je uplovila u vezu sa Markom Antonijem dok je još uvek bio u braku sa Dajanarom Tores, Mis Univerzuma. Razveli su se 2014, a ona je nedavno izjavila da joj je to bilo najveće razočarenje u životu

Džulija Roberts

Čak je i zanosna Džulija Roberts čoveka svog života, kamermana Danijela Modera prvo morala da razvede. Venčali su se 2002. I imaju dvoje dece. I dalje su u braku.


Tori Speling

Tori se smuvala sa Dinom dok je još bio u braku. A onda je nastala drama kad je i nju prevario... Prevazišli su krizu i za sada održali brak.

Anđelina Džoli

Ova neustrašiva diva rasturila je čak dva braka. Bili Bob Tornton bio je u braku kad su se smuvali, razveo se zbog nje. Deset godina kasnije Bred Pit ostavio je američku miljenicu Dženifer Aniston zbog Anđeline. I oba puta se udala.

Kamila Parker Bouls

Najpoznatija ljubavnica među kraljevskim porodicama u novijoj istoriji. Vojvotkinja od Kornvola bila je u vezi sa princom Čarlsom tokom njegovog braka sa princezom Dajanom.

Venčali su se 2005. a njihov brak deluje stabilno


Amber Herd

Džoni Dep proveo je u vezi sa Vanesom Paradi 14 godina obećavajući da se neće oženiti. A onda se pojavila Amber, razorila vezu i uspela ono što niko nije očekivao, da se posle godinu dana veze uda za Džonija. Brak je trajao kratko a sad smo svedoci vrlo turbulentnog razvoda u kojima ne bira sredstva da uništi uskoro bivšeg muža.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash/Getty
Tagovi: holivud

Najnovije vesti