Zgodna žena, zgodna i na plaži

Zgodna žena, zgodna i na plaži

Autor: | 20/07/2016

0


Romantična “Zgodna žena” bila joj je idealna karta u jednom pravcu do bulevara besmrtnih, a reklo bi se da je i četvrt veka posle kultnog filma u stanju da svojim neodoljivim osmehom bez mnogo muke izazove planetarnu euforiju.

Iako se Džulija Roberts bliži petoj deceniji, ove fotografije sa Havaja dokaz su da joj srednje životno doba i te kako dobro stoji.

Poslednjih godina nemamo često prilike da je vidimo na glamuroznim holivudskim događajima i premijerama jer je „povukla ručnu“ kako bi se posvetila porodici, s kojom živi na jednom ranču, daleko od haotične “fabrike snova”.

Pored toga, voli da igra po sopstvenim pravilima, pa joj se povremeno dogodi i neki “eksces”, kao, na primer, kada se bosa prošetala crvenim tepihom na ovogodišnjeg festivalu u Kanu, ne bi li svima stavila do znanja da je protivnik obaveze nošenja visokih štikli bez kojih ženama nije dozvoljeno da se pojave na toj manifestaciji.

Harizmatična glumica provodi leto na egzotičnom arhipelagu u Tihom okeanu sa suprugom Denijem Moderom i decom, sinovima Finijasom i Henrijem i kćerkom Hejzel.

Svi koji su je prethodnih dana viđali na plažama Vaikikija komentarisali su da nije zgodna, već - prezgodna. A ima već četrdeset osam godina. No, glumica poznata po spontanosti i prirodnom ponašanju nije previše marila za komplimente kojima su je obasipali na svakom koraku.

Njen pogled sve vreme je bio usmeren prema deci koja su se igrala na pesku i plivala u toplom okeanu, a pažnju je posvećivala i suprugu s kojim je nesmetano razmenjivala nežnosti kad god bi ugrabila priliku.

Kamermana Modera upoznala je pre petnaest godina na snimanju filma “Meksikanac”. Od tada su nerazdvojni.

Pre nekoliko meseci američki tabloidi pisali su da se razvode, ne navodeći tačan razlog za to, a Džulija i njen suprug niti su bilo šta demantovali, niti potvrdili.

Ako je neko i sumnjao u sreću zgodnog para, fotografije idiličnog odmora na Havajima najbolji su dokaz da u njihovom braku i dalje sve savršeno funkcioniše.

Tajna dobrog izgleda holivudske dive krije se, između ostalog, i u - bežanju od sunca. Upravo je te reči upotrebila kada je nedavno objašnjavala na koji način neguje svoju kožu.

Tako ni ovog puta na Havajima nije želela da se previše otkriva, iako je dnevna temperatura bila prilično visoka. Gornji deo tela štitila je majicom, čak i dok se kupala, a u popodnevnim časovima, kada se šetala s decom, nosila je duge haljine.

Iako su joj Havaji omiljena letnja destinacija, Džulija je prošlog jula prodala luksuzni letnjikovac u kompleksu „Hanalej“ na jednom od tih rajskih ostrva. Sada sa porodicom odseda u rizortu koji im, ukoliko ne računamo sveprisutne paparace, omogućava miran odmor i privatnost.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash