Definitivno kraj: Evo zašto se razvodi Dru Barimor

Definitivno kraj: Evo zašto se razvodi Dru Barimor

Autor: | 21/07/2016

0

Dru Barimor i Vil Kopelman definitivno su rešili da stave tačku na svoj četvorogodišnji brak.

Njih dvoje su podneli zahtev za razvod u njujorškom Vrhovnom sudu na Menhetnu i okarakterisali ga kao neosporan. Međutim, ono što je bilo nejasno jeste šta je razlog za kraj ove ljubavi.

Prema rečima izvora bliskih paru, Kopelmanu je smetao glumičin slobodni duh, s obzirom na to da je on veoma konzervativan.

– Ona je toliko čudna i rastrzana na sto strana, da mu je postalo nepodnošljivo. Dru je pokušala da bude ono što bi Vil želeo, ali ona jednostavno nije uobičajena domaćica – rekao je izvor, dok je drugi dodao:

– Stvari su počele da se urušavaju ubrzo po venčanju i veza je vremenom počela da puca. Znate, Vil je onaj sjajan momak iz stabilne porodice – sve što Dru nije imala tokom odrastanja, ali je jednostavno nije činio srećnom.

Kao još jedan razlog navodi se i da se glumica više posvetila svojoj kozmetičkoj liniji i Barrymore vinima, nego njihovim ćerkama.

Da u njihovom braku nije sve najsjajnije, pokazalo se i na fotografisanju prošlog oktobra.

Naime, kada je fotograf sugerisao Dru da zavodi svog supruga, ona je rekla:

– Nismo imali seks više od godinu dana, tako da bi to moglo da bude teško.

Par se venčao 2012. godine, a razvod su najavili u aprilu ove godine.

Dru iza sebe ima nekoliko propalih veza i brakova – sa 16 godina se prvi put verila sa Lelandom Hejvardom, zatim je bila verena za muzičara i glumca Džejmija Voltersa. Prvi brak sklopila je sa barmenom Džeremijem Tomasom, da bi se razvela posle manje od dva meseca. Za Toma Grina se udala 2001. godine, ali su se posle četiri meseca razveli. Nakon mnogo neuspelih veza, upoznala je Kopelmana, ali ni taj brak nije opstao.

Glumica je imala teško detinjstvo – prvo piće popila je sa devet godina, počela da konzumira marihuanu sa 10, a kokain je probala sa 12 godina. Tokom tinejdžerskih dana nekoliko puta je bila na odvikavanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: dru barimor