Policija u potrazi za bivšim NBA igračem: Denis Rodman optužen za izazivanje saobraćajne nesreće

Policija u potrazi za bivšim NBA igračem: Denis Rodman optužen za izazivanje saobraćajne nesreće

Autor: | 24/07/2016

0

Policija je u potrazi za bivšim NBA igračem jer je optužen za izazivanje saobraćajne nesreće. Denis Rodman (55) će navodno dati svoj automobil na pregled ako se optužbe pokažu istinitima.

- On će sarađivati s policijom i dopustiti im da pregledaju njegov automobil ako se optužbe pokažu istinite - rekao je prijatelj Denisa Rodmana.

Policija Los Anđelesa istražuje da li je košarkaš učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na autoputu u blizini Brodveja. Vozač BMW Sedana tvrdi da je za volanom automobila koji ga je udario i pobegao bio Rodman. Portparol policije rekao je da se putnici BMW-a žale na fizičke bolove, ali težih povreda nije bilo.

Pre toga Rodman je bio u gej baru Velvet Lounge, gde je na karaokama pevao američku himnu. Dosad je učestvovao u nekoliko saobraćajnih nezgoda i bio kažnjen. Vozio je bez vozačke dozvole i za to platio ogromnu kaznu, a naređen mu je i tromesečni program odvikavanja. U Las Vegasu je ispred stiptiz kluba razbio motor, a policija mu je odredila 30 dana kućnog pritvora. Nekoliko puta bio je uhvaćen zbog porodičnog nasilja, a par puta je bio na odvikavanju od droga i alkohola, prenosi 24sata.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: denis rodman

Najnovije vesti