Selena Gomez najavila kraj karijere? Moram da preispitam svoj život

Selena Gomez najavila kraj karijere? Moram da preispitam svoj život

Autor: | 24/07/2016

0

Pevačica Selena Gomez (24) se rasplakala na bini, a zatim poručila obožavaocima da više ne može da se poveže sa svojom muzikom, ali ni sama sa sobom.

- Bojim se. Moram preispitati svoj život. Razmisliti ko sam ja zapravo. Nikada vas nisam lagala pa neću niti sad - poručila je fanovima Selena.

Pevačica je napisala dramatičnu poruku na društvenoj mreži i zbunila fanove koji se pitaju hoće li Gomez nastaviti sa karijerom ili će se povući sa scene. Selena se rasplakala na sceni u Jakarti, a svi su se zabrinuli za njeno zdravlje jer se od tinejdžerskih dana bori s depresijom.

- Odlazim na terapije. Ljudi su mi u lice govorili da sam debela. Bilo je grozno! Javno su me kritikovali zbog debljine i to me je uništilo - rekla je tada Gomez.

Pevačica je spas potražila i u veri. Objasnila je da oseća duhovnu prazninu i da je to razlog zbog kog se suočava s brojnim problemima.

- Za vreme boravka na rehabilitaciji naučila sam ponešto o duhovnim aspektima i odlučila da ih istražim - rekla je Selena.

Pre tri godine pauzirala je karijeru i tad je počelo nagađanje. Zašto? Neki su posumnjali da je trudna, drugi su obašnjavali da boluje od depresije, a treći su njenu pauzu povezivali sa Džastinom Biberom. Razlog za sve bila je bolest zbog koje je Selena morala da promeni način života.

- Bolujem od lupusa i zbog toga mi je teško da se nosim sa svim ovim - rekla je pevačica.

not being negative about anything I've done. I'm grateful for every single moment I get here -Indonesia you were LOUD and clearly inspiring. Love you so much

Фотографија корисника Selena Gomez (@selenagomez) дана 23. Јул 2016. у 8:42 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram/Selena Gomez
Tagovi: selena gomez

Pročitajte još