Princ Hari: Žao mi je što nisam govorio kako mi je bilo kada sam izgubio majku (video)

Princ Hari: Žao mi je što nisam govorio kako mi je bilo kada sam izgubio majku (video)

Autor: | 25/07/2016

0

Princ Hari peti naslednik britanskog trona, izjavio je kako do svoje 28. godine uopšte nije želeo da priča na temu majčine smrti, ali da danas žali zbog toga.


U razgovoru sa bivšom fudbalskom zvezdom Riom Ferdinandom, kojem je supruga preminula od raka prošle godine, Hari, povučen Riovom iskrenošću, je najzad otvoreno progovorio o sebi i osećanjima koja su ga mučila svih ovih godina.

Hari je objasnio kakav je uticaj na njega imala Dajanina prerana smrt, kada je on imao samo 12 godina, prenosi DailyMail.

- Tek pre tri godine sam počeo da razgovaram o majčinoj smrti. Prvi put u 28 godini mog života sam mogao da govorim o tome otvoreno. - rekao je Hari i objasnio da je najzad shvatio da je lek u razgovoru:


- U redu je patiti, ali morate pričati o tome, jer to nije slabost. Slabost je imati problem, a izbegavati ga i ne rešavati - izjavio je mlađi sin princa Čarlsa i princeze Dajane.

- Obično ljudi misle ako imate dobar posao, finansijsku sigurnosti, dobru kuću, lepu porodicu, da imate sve i da je lako nositi se sa svime ostalim. Međutim, evo Rio ima sjajan posao, sve te materijalne stvari, ali mu je njegova supruga otrgnuta iz života... Ipak, on pati bez obzira na materijalni status i posao...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Princ Hari