Strpljenje: Džejms je 10 godina zavodio Pipu Midlton

Strpljenje: Džejms je 10 godina zavodio Pipu Midlton

Autor: | 25/07/2016

0


Iako se u prvi mah mislilo da je u pitanju njen "ulov" čini se da je Džejms Metjuz i pored svih svojih miliona godinama morao da zavodi Pipu Midlton.

I to punih 10 godina, odnosno od kada su se upoznali.

Za njega je to bila ljubav na prvi pogled a 40 godišnji milioner je izgleda imao dovoljno strpljenja da osma godina mlađa Pipa proživi maladačke godine, izluduje se i sazri.

Džejms je godinama Pipu redovno pratio na sportskim aktivnostima, kojima je hteo dati do znanja da dele avanturistički duh, a kad su bili prvi put u vezi, vodio je na luksuzna putovanja i obasipao skupocenim poklonima.


Takođe, kako piše Dejli mejl budući mladoženja ništa nije prepuštao slučaju i održavao je odlične odnose s Pipinom porodicom.

Mlađeg Pipinog brata Džejmsa vodio je na egzotična putovanja s njima, a oca devojke u koju je zaljubljen pitao je za ruku njegove ćerke pre same prošnje.

Džejms Metjuz sa Pipom i bratom Čarlsom na biciklističkoj trci

Kako je već poznato javnosti, Džejms je Pipu zaprosio ogromnim dijamantskim prstenom vrednim 250 hiljada funti, a šuška se kako uskoro stiže još jedan verenički poklon - automobil po njenoj želji.

Nakon venčanja Pipa bi trebalo da ponese i titulu Lejdi Glen Afrik.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty/splash
Tagovi: pipa midlton