Dizni planira seriju filmova o mladom Hanu Solu

Dizni planira seriju filmova o mladom Hanu Solu

Autor: | 28/07/2016

0

Posle najave filma o najpoznatijem galaktičkom krijumčaru, iz studija „Dizni“ stiže vest da je u planu nekoliko ostvarenja o mladom Hanu Solu, sa Aldenom Erenrajhom u glavnoj ulozi.

Glumac poznat po rolama u filmovima "Ave, Cezare" braće Koen i "Nesrećna Džasmin" Vudija Alena, 26-godišnji Alden Erenrajh izabran je na kastingu, a film o poreklu popularnog junaka serijala "Ratovi zvezda" bi trebalo da počne da se snima u januaru i da u maju 2018. bude u bioskopima, piše magazin NME.


List Njujork dejli njuz tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Erenrajh sa studijom „Dizni“, međutim, već potpisao ugovor za tri filma.

- Veliko uzbuđenje vlada oko filma o Hanu Solu. Pošto njegove rane avanture ne moraju biti u vezi sa Imperijom, to ostavlja otvorene mogućnosti da se obožavaocima ponudi nešto novo. Mogu da se istražuju nove galaksije i čudna stvorenja i donesu potpuno novi likovi - navodi neimenovani izvor, koji je dodao da se sve još drži u tajnosti i da je Erenrajh potpisao ugovore za najmanje tri filma.

Reditelj Kristofer Miler izjavio je ranije ovog meseca da je tokom šest meseci kroz audicije za ulogu Hana Sola prošlo 3.000 glumaca i da su jedino Erenrajha videli u toj ulozi.

Mladi Amerikanac je pobedio glumce kao što su Dejv Franko, Logan Lerman, Džek Rejnor, Ansel Elgort, Skot Istvud, Emori Koen i Blejk Džener.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Promo
Tagovi: kultura