Poslala važnu poruku: Gven Stefani je imala poseban razlog da izvede fana na binu

Poslala važnu poruku: Gven Stefani je imala poseban razlog da izvede fana na binu

Autor: | 29/07/2016

0

Tokom koncerta u Vest Palm Biču na Floridi Gven Stefani ugledala je u masi poruku koja ju je pogodila do srži. Svojim gestom je pokazala da je s razlogom velika zvezda, a pre svega ljudsko biće.

Usred nastupa zgrabila je plakat, a zatim naglas pročitala ono što je pisalo na njemu.

- 'Mog sina su zlostavljali u školi od prvog do petog razreda. Vraćao bi se kući nervozan svakog dana, a potom odlazio u sobu, gde je slušao tvoju muziku i smejao se' - pročitala je pevačica poruku koja ju je šokirala.

Gven Stefani koja inače ima troje dece poruka je očigledno jako uznemirila, jer je posle toga pogledala u dečaka, a zatim se prodrala:

- Penji se ovamo odmah!

Nakon toga je bacila poster u stranu i snažno zagrlila dečaka, naterala ga da podigne ruke, a zatim mu održala motivacioni govor dok su joj niz lice tekle suze radosnice.

Priču je podelila na svojoj Fejsbuk strani.

- Pre tri godine, kad mi je bilo teško u životu, molila sam Boga svakog dana da mi pruži priliku da iskoristim dar koji mi je dao, da nešto promenim na ovom svetu - prošle noći ovaj mališa je bio odgovor na moje molitve - napisala je pevačica na Fejsbuku.

I zaista je tako bilo! Istog trena je ustala da se bori za istinu, a protiv nasilja i nasilnika. Svojim gestom poslala je snažnu poruku javnosti i skrenula pažnju na gorući problem vršnjačkog zlostavljanja koje je i te kako prisutno u školama širom Amerike, ali i sveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: gven stefani