Džejms Kameron konačno priznao ono što publika misli o Avataru

Džejms Kameron konačno priznao ono što publika misli o Avataru

Autor: | 29/07/2016

0

Džejms Kameron, režiser filmskog hita "Avatar", nedavno je priznao da se zaneo sa pisanjem scenarija za nastavak ovog naslova.

Prema navodima režisera, prvobitni plan bio je da se snime dva nastavka, ali je studio 20th Century Fox i više nego zadovoljan konačnom odlukom da budu snimljena četiri filma, piše Independent.

- Avatar je prvobitno zamišljen kao trilogija, ali sam se zaneo sa pisanjem scenarija, tako da će film imati još četiri nastavka. Prvi nastavak se praktično klonirao, i sada dolazi u vidu dva dodatna flma - izjavio je Kameron za Variety.

Prvi nastavak, poznat kao Avatar 2, pojaviće se u bioskopima širom SAD u decembru 2018. godine. Slede Avatar 3 sa premijerom u decembru 2020, Avatar 4 sa premijerom u decembru 2022. i Avatar 5, koji će premijerno biti prikazan u decembru 2023. godine.

Prvi naslov iz 2009. godine ušao je u istoriju kao film sa najvećom zaradom u istoriji filmske industrije, što znači da će biti izuzetno teško opravdati očekivanja publike.

- Sasvim je očigledno da se od ovih filmova očekuje mnogo, naročito od Avatara 2, tako da ćemo se potuditi da zadovoljimo očekivanja publike - izjavio je 61-godišnji režiser.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash