Skot Disik savetuje Roberta Kardašijana kako da bude dobar tata

Skot Disik savetuje Roberta Kardašijana kako da bude dobar tata

Autor: | 31/07/2016

0

Skot Disik ima troje dece sa Kortni Kardašijan i to Mejsona (6), Penelope (4) i Rejn koja ima 19 meseci, te i ne čudi što se našao Robertu sa savetima.

Robert očekuje svoje prvo dete sa Blek Čajnom i savet sa muške strane mu je i te kako potreban.

- Rekao sam mu da ne brza. Neka svaki dan bude nov, svež početak, treba biti prisutan, srećan... Znate, treba imati pozitivnu energiju i vibracije da bi i vaše dete došlo na svet takvo - objasnio je Skot koji su njegovi prvi saveti koje je dao Robu.

Na pitanje šta misli kako će se budući tata snaći sa novim obavezama i odgovornostima, Skot se nije dvoumio:

- Mislim da će biti neverovatan. On ima najveće srce koje sam ikada video. Rob je jedan izuzetan momak i tako sam srećan zbog njega - rekao je Skot za DailyMail.

- Rob mi je kao brat i volim ga najviše na svetu. Biću tu za njega da mu pomognem ako mu bude potrebno da shvati sve svoje obaveze kao otac.

Skot je naglasio da su veze između svih njih izuzetno jake, iako Kortni i on nisu više zajedno.

- Mi smo izuzetno vezana porodica, tako da su sva naša deca kao rođena braća i sestre, ne samo rođaci. To je mnogo više od rođačke povezanosti. Naši životi su povezani i živimo ih zajedno, tako da su i deca obožavana od svih nas podjednako. To se neće promeniti i kada dođe Robovo i Čajnino dete, ono će biti brat ili sestra mojoj deci...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti