Tačka na treći brak: Dru Barimor je i zvanično razvedena

Tačka na treći brak: Dru Barimor je i zvanično razvedena

Autor: | 05/08/2016

0


Holivudska zvezda Dru Barimor stavila i treći put tačku na razvod.

Manje od tri nedelje pošto je predala papire za razvod od supruga Viia Kopelmana par je sada i službeno razveden, piše Dejli mejl.

Razvod je odbren bez problema jer nije bilo nikakvih nesporazuma i svađa oko podele imovine ili starateljstva nad njihovo dvoje dece.

Za razliku od drugih slavnih parova koji završe u svađi oko razvoda, njih dvoje su želeli da sve reše na miran način.

- Hteli su da razvod okončaju što je pre moguće. Još uvek su prijatelji. Zapravo, i sada su svi zajedno na ranču - otkrio je izvor.

Izvor blizak paru dodao je kako su oboje bili složni oko razvoda.

Prema rečima izvora bliskih paru, Kopelmanu je smetao glumičin slobodni duh, s obzirom na to da je on veoma konzervativan.

– Ona je toliko čudna i rastrzana na sto strana, da mu je postalo nepodnošljivo. Dru je pokušala da bude ono što bi Vil želeo, ali ona jednostavno nije uobičajena domaćica – rekao je izvor, dok je drugi dodao:

– Stvari su počele da se urušavaju ubrzo po venčanju i veza je vremenom počela da puca. Znate, Vil je onaj sjajan momak iz stabilne porodice – sve što Dru nije imala tokom odrastanja, ali je jednostavno nije činio srećnom.

Kao još jedan razlog navodi se i da se glumica više posvetila svojoj kozmetičkoj liniji i Barrymore vinima, nego njihovim ćerkama.

Podsetimo, par je bio u braku četiri godine iz koga imaju dve ćerke, togodišnju Oliv i dvogodišnju Frenki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: dru barimor