One su najveće brakolomke Holivuda

One su najveće brakolomke Holivuda

Autor: | 10/08/2016

0


Holivud je magično mesto gde žive ljudi koji su poznati. Oni upoznaju druge poznate ljude, venčaju se i žive srećno do kraja života. Dobro, nije baš tako. Teško je držati korak s tim ko je sa kim jer tamo svi neprestano varaju i razvode.


Ališa Kiz

Ona je kraljica R&B muzike i njen talenat niko nije stavljao pod znak pitanja. Pre šest godina obožavaoci su saznali za Ališinu vezu sa umetnikom i producentom Svizom Bicom. Ono što nije bilo očigledno je da je njihova veza počela godinu dana ranije, dok je Sviz bio u braku sa drugom R&B pevačicom- Mašondom. Zapravo Mašonda je u javnost pustila vest da joj je suprug sa Ališom. Prozvala ju je u veoma dugom tvitu.

Britni Spirs

Lako je fokusirati se na njene tralalala hitove i brojne propale veze. Zato su mnogi zaboravili da je Britni nekada davno bila ljubavnica. Radi se o Kevin Federlajn periodu. Njih dvoje su se smuvali dok je on bio veren, a verenica mu je bila trudna. Godine 2010. ovaj trač je potvrđen i to kada se Federlajn javno izvinio bivšoj što je varao.

Dženifer Lopez

I dok su mnoge priče o prevarama Dženifer Lopez potpuno neosnovane, tajming njenih veza je bio iznenađujuć. Godine 2002. se verila za glumca Bena Afleka, što se desilo mesecima posle razvoda od bivšeg muža. Onda ubrzo pošto je okončala stvar sa Aflekom 2004. nije prošlo ni nekoliko meseci, a udala se za Marka Entonija. Zapravo, venčali su se nekoliko dana pošto je Markov razvod prethodnog braka zvanično okončan. Džej Lo je definitivno kraljica multitaskinga.

Melani Grifit

I Melani i Antonio Banderas su bili u brakovima kada su započeli aferu. Upoznali su se na snimanju romantične komedije "Two much". Melani je tada bila u vezi sa glumcem Donom Džonsonom s kojim je raskidala i mirila se više puta. Glasine da su Banderas i ona u tajnoj vezi su punile stupce, ali sve je ozvaničeno kada su oboje zvanično raskinuli sa svojim partnerima. Godinu dana kasnije su se venčali, što je bilo nekoliko dana pošto su dobili papire o razvodima od prethodnih partnera.

Džulija Roberts

Čini se da je Džulija uvek uspevala da osvoji muškarce koje je želela. Godine 2000. je snimala film "The Mexican" i tada je bila u vezi sa glumcem Bendžaminom Bratom. Baš u to vreme upoznaje svog budućeg muža Danijela Modera. On je bio kamerman na spomenutom setu. On je tada bio u braku, ali je godinu dana kasnije podneo zahtev za razvod. Pogodite s kim se zvanično spetljao čim je razvod zvanično završen. Sa "zgodnom ženom":

Anđelina Džoli

Možda najpoznatija ljubavnica u Holivudu je baš ona. Prvo je bio Bili Bob Tornton. Kada je upoznao Džolijevu 1999. njegova veridba sa Lorom Dern je iznenada prekinuta. Onda je stupio u brak sa Anđelinom. To nije potrajalo i 2005. su se već pojavili tračevi da su se Anđelina i Bred Pit smuvali na snimanju filma. Iako su oboje poricali takve navode, pokazalo da je izreka "gde ima dima ima i vatre" istinita i te iste godine Pit je ostavio Dženifer Aniston zbog Anđeline.


Tori Speling

Njen suprug Din Mekdermot je bio u braku kada je Tori stupila na scenu. Din i njegova tadašnja supruga Meri Džo su zapravo taman ušli u proces usvajanja deteta kada se pojavila Tori. Da stvar bude još zanimljivija, Torin brak se tada upravo završio, što znači da su i ona i Din varali partnere.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo, Guliver/Splash
Tagovi: holivud