Ona je nezaustavljiva: Rijana sada želi da osvoji i Holivud

Ona je nezaustavljiva: Rijana sada želi da osvoji i Holivud

Autor: | 11/08/2016

0

Rijana (28) ove godine ozbiljno radi na svojoj filmskoj karijeri. Nakon što je dobila ulogu u seriji Bates Motel, glumiće i u holivudskom blokbasteru Ocean's 8.

Radi se o rimejku hita Ocean's 11  i njegovim nastavcima, u kojima će glavne uloge pripasti isključivo ženama. Osim Rijane, u budućem hitu glumiće cela plejada najvećih svetskih glumica. Tu su Sandra Bulok (52), Kejt Blanšet (47), En Hatavej (33), Helen Boham Karter (50), Mindi Kailing (37) i američka reperka Nora Lum (28).

Reditelj će ipak biti muškarac Gari Ros, koji je režirao serijal "Igre gladi". Ulogu je odmah ponudio i zvezdi tih filmova Dženifer Lorens (25), ali zbog već dogovorenih projekata ona je morala da odbije.

Snimanje bi trebalo da počne iduće godine, a Rijani ovo neće biti filmski prvenac. Imala je manju ulogu u akcijonom filmu "Bojni brod" 2012. godine, koji je bio veliki promašaj. Ni Rijanine glumačke sposobnosti nisu oduševile kritičare.

U junu je objavljeno kako će glumiti u petoj i šestoj sezoni serijeBates Motel. Serija je prethodnica kultnog Hičkokovog filma "Psiho" iz 1960. godine i prati mladog Normana Bejts pre događaja prikazanih u filmu. Rijana će u poslednje dve sezone glumiti Marion Krejn, koju je u originalnom filmu igrala legendarna glumica Dženet Li.

Filmskim i televizijskim obavezama seksi Rijana će se posvetiti nakon što u novembru u Abu Dabiju završi svetsku turneju na kojoj promoviše svoj novi hit album "Anti".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: rijana