Krvavi skandal u holivudskom razvodu godine

Krvavi skandal u holivudskom razvodu godine

Autor: | 15/08/2016

0


U brakorazvodnoj parnici Dep-Herd gotovo svakog dana izbije novi skandal.

Ovog puta u ofanzivi je Amber Herd koja je posle videa u kome Džoni Dep psuje, viče i razbija, ona je sudu dostavila jezivu fotografiju na kojo se vidi da je Džoni sebi odsekao vrh domalog prsta tokom izliva besa prošlog marta.

Navodno, incident se dogodio kad je Džoni ponovo bio pijan .

U dokaznom materijalu stoji da je Džoni svoj osakaćeni prst umočio u plavu farbu, a zatim ispisao na ogledalu reči “gluma”, “Bili Bob” i “laka Amber”.

Dep je navodno optužio Amber da je imala aferu sa šezdesetjednogodišnjim glumcem Bilijem Bobom Tortonom tokom snimanja tog filma.

Fotografije njegovog okrvavljenog prsta, kao i sve što je Amber izjavila, ušle su u dokazni materijala u postupku za nasilje, koji se vodi protiv legendarnog glumca.

Amber je dodala da njen uskoro bivši suprug nije zatražio lekarsku pomoć skoro 24 časa, te su zbog toga doktori morali da koriste deo kože sa njegove ruke kako bi mu zašili prst.

Ona je takođe navela kako ju je glumac tokom veze i braka nekoliko puta optužio da je imala seksualne odnose sa raznim muškarcima.

Podsetimo, izvor blizak glumcu rekao je da je snimak namešten i da se jasno čuje da se Amber smeje tokom većeg dela videa.

Nova nagodba oko podele imovine je podneta sudu, ali obe strane moraju tek da se slože sa time da bi se razvod priveo kraju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash