Madona o slavi: Ona danas smeta i umetnicima i umetnosti

Madona o slavi: Ona danas smeta i umetnicima i umetnosti

Autor: | 16/08/2016

0

Madona se povodom svog 58. rođendana pojavila na naslovnici specijalnog izdanja magazina "Love" u, za nju, potpuno neobičnom izdanju.

Umesto žene koja apsolutno gospodari publikom u provaktivnim izdanjima koji uz koreografiju od njenih koncerata prave spektakl, kraljica popa je za naslovnicu magazina "Love" izašla pred objektiv fotografa Merta Alasa i stavila palac u usta.

A photo posted by Madonna (@madonna) on Aug 15, 2016 at 12:17am PDT

U intervjju za magazin, prenosi "Dejli mejl", Madona je otvoreno rekla da joj baš ne prija što je mediji označavaju kao po zvezdu, jer ona sebe smatra umetnicom.

- Umetnici imaju odgovornost da budu revolucionarni u svom poslu, i to je naša odgovornost, dužnost i naša privilegija.

S obzirom na planetarnu slavu koju ima, Madona otvoreno priznaje da, kada su društvene mreže u pitanju, i ne obraća previše pažnju na njih.

- I pre pojave društvenih mreža ja sam bila sam slavna, ne shvatam to kao teret. Slava je manifestacija ili sporedni produkt mog rada, a sve je to bilo dve decenije pre društvenih mreža. Za mene je teret što su ljudi više usredsređeni na slavu nego na rad ili na to da budu umetnici. Danas je lakše postati poznat, i nije lako razvijati se i rasti kao umetnik, a da nisi ometen ili opijen slavom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: madona