Tuče i svađe iza kamere: Snimanja na kojima su "letele" pesnice i pljuštale uvrede

Tuče i svađe iza kamere: Snimanja na kojima su "letele" pesnice i pljuštale uvrede

Autor: | 16/08/2016

0

Glumac Tomas Gibson nedavno je otpušten iz serije "Zločinački umovi" jer je udario producenta na setu. I Dvejn Džonson i Vin Dizel, šuška se, sve teže rade zajedno.

Netrpeljivost između najvećih svetskih zvezda nije ništa novo. Ipak, dok muzičari svoje okršaje "sređuju" preko tekstova pesama ili u medijima, glumci koji su prisiljeni da rade zajedno svoje nesuglasice, ponekada rešavaju žestoko, na setu filma ili serije.

Dvejn Džonson, poznatiji kao The Rock, nedavno se "istresao" na jednog od svojih kolega iz filma "Brzi i žestoki 8" i nazvao ga je mlakonjom i neprofesionalcem. Navodno se radi o Vinu Dizelu, koji je kao i Rock, producent filma. Izvori sa seta tvrdili su za tabloide da Vin redovno kasni na snimanja, i menja scenario bez pitanja svojih saradnika, a često i, kažu, kritikuje glumu drugih.

Holivudski snagatori nisu jedini koji su na snimanju imali okršaj.

Zvezde filma Lawless briljirale su u svojim ulogama, ali iza kamera nisu našli zajednički jezik. Nervozni Labuf navodno je fizički nasrnuo na Hardija.

- Samo me je napao, odjednom. Udario me šakom u glavu - ispričao je Hardi, a svojim se podvigom prvi pohvalio Šija.

- Nisu se potukli, ali stalno su se svađali. U jednom trenutku obojicu smo morali da smirujemo. Drago mi je bilo kada sam čuo da glasine o tuči nisu bile istinite, jer ne bih hteo da vidima rezultat tog okršaja - rekao je režiser Džon Hilkout.

Za vreme snimanja svađe za film Any Given Sunday, LL Kul Džej se previše uživeo u svoju ulogu. Čak toliko da je i policija morala da interveniše.

- Snimamo tu scenu i mislim u sebi da je LL ili odličan glumac ili je pravi ludak - prepričao je Foks na jednom od svojih stendapova.

- U jednom trenutku se samo zaleteo na mene i udario me dok sam mu bio okrenut leđima - rekao je Foks koji je kolegi brzo uzvratio, udarivši ga šakom u lice.

Iako su zvezde jednog od najpopularnijih romantičnih filmova, Notebook, Rajan i Rejčel se nisu slagali na setu od prvog dana snimanja. Gosling je u jednom trenutku zatražio drugu glumicu.

- Ne mogu da radim s njom, ništa ne mogu dok je ona ovde - požalio se Rajan reditelju Niku Kasavetesu koji je zatim glumce pozvao u svoj ofis da razreše problem. Oni su tu "eksplodirali" i počeli su da vrište jedno na drugo. Režiser ih je na kraju ostavio same i izašao je da zapali cigaretu.

Posle nekog vremena, Gosling i Mekadamsova su izjavili su da su spremni za saradnju i nastavili su sa snimanjem. Nije sve išlo kao podmazano, ali je bilo puno lakše, priznao je režiser.

Rajan i Rejčel su se na kraju zaljubili i iza kamere i bili su u četiri godine dugoj vezi.

Nakon što je glumio s Frankom u filmu Annapolis, Tajris je odlučio više nikada ne radi s njim. Za njihov okršaj je, priča Gibson, kriv Džejms koji ni sekunde nije izlazio iz uloge. Glumci su za film snimali scene bokserkse borbe, a Franko nije hteo da glumi da udara kolegu, već je to radio zaista.

- Kad bi se našli u ringu, Franko se nije ustručavao da me udari najjače što može. To sam doživeo vrlo lično, bilo je sj**ano - rekao je.

Džejms Franko je priznao krivicu.

- Toliko sam se uživeo u tu ulogu da se nisam setio da budem malo ljubazniji nego što sam bio - rekao je u intervjuu za GQ.

Šarliz Teron je ispričala da se i sama našla u svađi s Hardijem na setu Mad Maxa. Film su snimali šest meseci, a glumci se nisu najbolje slagali. Režiser Džordž Miler priznao je da je netrpeljivost između dvoje glavnih glumaca bila očigledna i da se napetost videla i na ekranu, što je odgovaralo filmu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook
Tagovi: holivud