Kristen Stjuart: Veza s Robertom Patinsonom je vremenom postala roba

Kristen Stjuart: Veza s Robertom Patinsonom je vremenom postala roba

Autor: | 18/08/2016

0

Prošlo je osam godina od kako je Kristen Stjuart svojom ulogom u "Sumraku," filmu o vukodlacima i vampirima oduševila čitav filmski svet i osvojila srca čak i onih koji u filmovima ne vole da vide nikakva čudovišta

Ona je osim slave iz filma ponela i poznanstvo sa Robertom Patinsonom, iz kog se rodila ljubav koja je i van filmskog sveta mašte ispunila sva očekivanja armije obožavalaca. Sve je bilo čarobno dok se 2012. godine nisu pojavile fotografije na kojima se videlo kako Kristen ljubi režisera Ruperta Sandersa.

- Želja svih da Robert i ja budemo u srećnoj vezi bila je toliko snažna da se sve to vremenom pretvorilo u robu, proizvod, i nikakve veze nije imalo sa stvarnim životom. Bilo je to zaista odvratno. U pitanju nije bilo da li pojedinosti iz svog života želim da krijem. Jednostavno, ne želim da budem među pričama o kojima pišu tabloidi - kaže Kristen, a prenosi time.com.

Uporedo sa time kako da se nosi sa teretom slave, Kristen je naučila i kako da postane otvorenija u odnosu prema devojkama, i sve češće je počela da izlazi s njima.

- Bilo mi je nezamislivo da pričam o svojim vezama, ali kada sam počela da izlazim sa devojkama shvatila sam da je to prilika za promenu. Shvatila sma da bih mogla da napravim pozitivan pomak. I dalje želim da zaštitim svoj privatni život, ali ne želim da izgleda kao da krijem to - kaže Kristen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kristen stjuart

Pročitajte još