Dečko Kajli Minog održao lekciju o tome šta znači biti džentlmen

Dečko Kajli Minog održao lekciju o tome šta znači biti džentlmen

Autor: | 19/08/2016

0

Venčanje Kajli Minog i Džošue Sasa biće održano ovog leta u Melburnu, a tim povodom on je dao prvi intervju od kada je u vezi sa jednom od najpopularnijih pop pevačica.

Svojim izjavama Džošua je održao pravi mali kurs o tome kako bi jedan džentlmen trebalo da se ponaša, i skrenuo pažnju na snažan seksizam i kojem su izložene čak i najpoznatije žene sveta.

On se osvrnuo i na diskriminaciju prema ženama kada su u pitanju broj ili godište njihovih partnera, a sve to bila je Džošuina reakcija na pitanje novinara o  razlici u godinama između njega i Kajli.

- Mislim da ljubav ne poznaje granice. Zaljubljen sam u stariju ženu i živele razlike. Ako žena spava sa mnog muškaraca onda je zovu k**vom, a ako muškarac ima seks sa mnogo devojaka, on je "igrač". To nije fer. Zašto je tako? Stvarno čudna stvar i sociopatski problem - rekao je Džošua Sas, a prenosi "Mirror".

O Kajli ima samo reči hvale.

- Volim je i to je to. Kao što će vam svako ko je upoznao reći, ona donsi neverovatnu radost. To je magija, uzbuđenje, sreća i seks. Osećaš se kao da si živ sa nekim drugim, a za mene taj neko čini da se osećam živim svakodnevno. Rećiću vam šta je to - znam da sam zaljubljen kada ne želim da budem nigde osim sa njom. Da li ste gledali film koji se zove "FernGully"? Na kraju filma kad god vila dotakne nešto, cveće svuda procveta. Pa, to ona radi - kaže Džošua.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: kajli minog