Ove zvezde su modnu pistu zamenile glumom

Ove zvezde su modnu pistu zamenile glumom

Autor: | 20/08/2016

0

Neki od najpoznatijih svetskih modela svojoj biografiji su, pored poziranja pred kamerama, dodali i glumu u pravom smislu te reči, bez obzira na veličinu i važnost uloga koje su im dodeljene.

1. Emili Ratajkovski


Emily je široj javnosti postala poznata nakon pojavljivanja u izvesnom spotu, a ta instant popularnost pomogla joj je kako bi dobila ulogu u adaptaciji "Gone Girl", kao i "We Are Your Friends" Zaca Effrona. U filmu "Entourage" glumila je samu sebe.

2. Vanesa Vilijams


Vanesa je svoju karijeru započela na takmičenjima lepote, a 1983. je osvojila titulu Miss Amerike, čime je postala prva crnkinja kojoj je to pošlo za rukom. Ipak, ispostavilo se kako su gluma i pevanje njen pravi poziv. Snimila je pop verziju pesme "Colors of the Wind" i počela da šefuje drugim modelima i podređenim kao šefica modnog časopsa u popularnoj seriji "Ugly Betty".

3. Gema Vard

A photo posted by Gemma Ward (@gem.gems) on Jul 26, 2016 at 5:08pm PDT


Mankenki anđeoskog lica (i miljenici Voguea) Gemi Vard pripala je mala uloga u jednom nastavku "Pirates of the Caribbean", ali zapamtili smo ju u horor filmu "The Strangers". Logično, naziv lika koji je tumačila bio je "Dollface".

4. Kameron Dijaz


Verovali ili ne, Kameron Dijaz je kao tinejdžerka bila mlada nada modne industrije... a onda je otkrila Holivud.

5. Kejt Apton


Kada već pričamo o Kameron Dijaz, njena koleginica u "The Other Woman" bila je, ni manje ni više, seksi bomba manekenka Kejt Apton. Kejt nije glumila u mnogo filmova, ali ne bi nas iznenadilo njeno sve češće pojavljivanje na velikim platnima i malim ekranima.

6. Čening Tejtum


Neodoljivi Čening svoju je karijeru takođe započeo kao model. Normalno, pogledajte ga samo...

7. Tajra Benks


Naravno, nikako ne smemo da zaboravimo ni Tajru Benks, koja je u "Life-Size" glumila pored Lindzi Lohan. Pored toga, imala je i malu ali važnu ulogu u "Coyote Ugly", a kao glumačka diva u "Gossip Girl" bila je jednostavno savršena.

8. Ešton Kučer

A photo posted by Ashton Kutcher (@aplusk) on Apr 28, 2013 at 3:10pm PDT


Da li ste znali da je Ešton, pre nego što se probio kao Kelso u "That '70s Show", radio kao model? I to pravi, pravcati! Šetao je pistama Milana i Pariza, a s Džošom Dašmelom se 1997. takmičio za krunu "Muškog Modela Godine". Iako je Dašmel odneo nagradu, Eštonu je i bez toga u životu krenulo sasvim dobro.

9. Mila Jovović


Mila je jedna od manekenki s najzanimljivijom i najuspešnijom filmskom karijerom. Setite se samo "Resident Evil", njene uloge Katinke u "Zoolander" i nezaboravne Lilu u "Fifth Element".

10. Kara Delevinj


"It" devojka Kara se ovih dana, čini se, više fokusira na svoju filmsku nego manekensku karijeru. Oduševila nas je kao Enšantres u "Suicide Squad" i ostavila bez teksta svojom ulogom Margo u "Paper Towns". Navodno završava još nekoliko projekata, što znači da neće proći mnogo vremena, a njeno slavno lice ćemo ponovo gledati na velikim platnima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/instagram

Najnovije vesti